Pitaj Kristinu

Dobro došli!

Ja sam Kristina Ukalović, edukatorica i voditeljica REVIDERM akademije. Sa zadovoljstvom ću Vam odgovoriti na sva pitanja vezana uz dermokozmetiku, tretmane za lice i tijelo, edukaciju i na sva općenita pitanja o koži.

O Kristini

Kristina Ukalović,

rođena 15.09.1975. u Zagrebu.

Diplomirala sam 2000. God. na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu kao profesor razredne nastave s pojačanim njemačkim jezikom. Za vrijeme studija, od svoje 19. Godine pa slijedećih 10 godina radila sam u tvrtki Tupperware kao prezentator, a ubrzo kao i voditelj koji je imao 35 osoba u skupini koja je osim što je imala najmlađu voditeljicu u cijelom srednjem mediteranu bila i među 20 najboljih skupina u regiji.

Zaposlivši se u tvrtki koja se bavila laserskim uklanjanjem dlačica od 2002. godine intenzivno sam se educirala na području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Od 2002. Pa sve do 2010. Prolazila sam brojne edukacije u inozemstvu te postala edukator za njemačku tvrtku Reviderm. Ubrzo sam njihov novi koncept školovanja uvela i na naše područje, pod nazivom Reviderm Akademija. Budući imam položene sve stupnjeve jedini sam licencirani edukator Reviderma u cijeloj regiji.

2001. u partnerskom odnosu otvaram Centar Skin, medicinsko kozmetički centar , prvi IPL centar u Hrvatskoj koji je kroz 4 godine postaje vodeći centar u regiji.

Nakon 10 god. Marketinškog vodstva Centra Skin, educiranja i prodaje Revidermovih aparata za mikrodermoabraziju, 2010. Otvaram svoju tvrtku Kris Derma d.o.o te u suradnji s hrvatskim proizvođačem opreme proizvodimo prvi hrvatski analizator kože.

Organizatorica sam i prvog kongresa kozmetologije i wellnessa u Hrvatskoj koji se uspješno održavao 3 sezone. Na lokaciji Nova cesta 76 otvaram edukacijski centar sa integriranim specijalističkim centrom unutar njega koji se bavi cjelovitim pristupom koži lica.