Stupnjevi edukacije

Reviderm Akademija sastoji se od 4 stupnja školovanja, te svaki uključuje teorijski i praktični dio nastave. Edukacije se održavaju u Edukacijskom centru koji je upravo prilagođen za te namijene.

Basic – 1. stupanj sadrži osnove o koži, pravila tretiranja lica mikordermoabrazijom, zlatne standarde, tretiranje tijela, tretman regeneracije, te dodatno predavanje prof. Mateja Sakomana o komunikacijskim i prodajnim vještinama.

Expert I – 2. stupanj bavi se aktivnim sastojcima u preparatima, voćnim kiselinama, tretiranju zrele kože

Expert II – 3. stupanj sadrži znanja o oksigenizaciji, pristupu koži s hiperpigmentacijama te problematičnoj koži s aknama

Specijalist – 4. stupanj podučava o teleangima, kapilarama , specijalnoy Soby masage te tretiranju ožiljaka

Osim certifikata koji polaznik dobiva na kraju svakog stupnja, specijalisti dobivaju trajni popust pri kupnji preparata i aparata iz naše ponude. Osim toga svi Specijalisti marketinški su podržani na našoj Reviderm stranici i istaknuti u odnosu na sve ostale korisnike.

Puno je salona u našoj regiji, Reviderm Akademija pomaže vam kako biste postali uočljiviji, kako biste se svojim znanjem i ponudom istaknuli od drugih, kako biste postali drugačiji, ozbiljniji, svestraniji i što je najvažnije stručniji.
Pridružite se Reviderm obitelji!

Reviderm Akademija namijenjena je svima koji žele proširiti i produbiti svoje znanje o mirodermoabraziji te pristupu tretiranja i njegovanja kože, radu s ultrazvukom i dermokozmetici.