Body (tijelo)

Cellulite Lotion EGF

Opis proizvoda: Ovaj losion ima EGF kompleks s faktorom za rast kože, koji jača vezivno tkivo i održava ga stabilnim. Nježno stimulira protok krvi tkivom i metabolizam kože. Koža postaje glatka, zategnuta i bez celulita.

Način djelovanja: Cellulite EGF - Lotion je visoko kvalitetni losion za tijelo sa aktivnim agensima za tretiranje celulita. Uspješan tretman je moguć ako je s jedne strane došlo do poboljšanja protoka krvi, a s druge strane do jačanja vezivnog tkiva. Zahvaljujući EGF-kompleksu vezivno tkivo je ojačano i postaje stabilno. Krv nježno prolazi kroz tkivo i metabolizam stanica se stimulira. Rezultat tretmana je nježnija, čvršća i poboljšana struktura kože.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Ekstrakt kokosa za hidrataciju, mliječni protein kompleks, faktori rasta kože - EGF kompleks, Vitamin C i vitamin A palmitat.

200 ml

Stretch Mark Cream

Opis proizvoda: Krema za tijelo visoke učinkovitosti, za jačanje vezivnog tkiva kože. Specijalni aktivni kompleksni sastojci ove kreme su: ekstrakti algi, guarane i poljske preslice koji stimuliraju tkivo kože, jačaju kolagenska vlakna i poboljšavaju njihovu elastičnost.

Način djelovanja: Krema za tijelo s aktivnim sastojcima za jačanje vezivnog tkiva. Na primjer za tkivo sa strijama. Kompleks specijalnih aktivnih sastojaka kao što su alge, guarana i obična preslica, potiču jačanje kolagena i elastičnog vlakna tkiva.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Urea, Sodium PCA, vitamin E + vitamin B, mliječna kiselina, glicin, biljni ekstrakti.

200 ml

Smooth Body Peeling

Opis proizvoda: Nježan piling za tijelo, zaglađuje i omekšava suhu i grubu kožu. Dobro izbalansirani aktivni sastojci biljnog porijekla nježno otpuštaju i skidaju rožnate stanice.

Način djelovanja: Smooth Body Peeling je nježna, slojevita piling emulzija za brzo, duboko čišćenje i nježno uklanjanje mrtvog sloja kože. Koristi se kao piling za suhu kožu i za površinski rožnati sloj kože. Zahvaljujući finoj kombinaciji aktivnih sastojaka, površinski sloj kože postaje mekši i nježno se uklanja. Zbog istovremenog efekta masaže, stimulira se mikro cirkulacija krvnih žila i time se poboljšava cirkulacija krvi. Koža je optimalno pripremljena za aktivne sastojke proizvoda koji slijede.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Ekstrakt aloe, hidrogenirano kamfor ulje.

200 ml

Body Hydrocalm

Opis proizvoda: Umirujući losion za njegu tijela, idealan za toplinski nadraženu kožu nakon sunčanja. Anti-oksidativna zaštitna formula sprječava starenje kože. Biomimetička hidratantna krema s neposrednim i dugoročnim učincima. Trostruki učinak: štiti, umiruje i hidratizira kožu

Način djelovanja: Visoke performanse slobodnih radikala u zaštiti kože od oksidativnog stresa i starenja kože. Uravnotežena kombinacija antiiritantne i anti-upalne tvari umiruje kožu. Biomimetičke koži identične složene aminokiseline i njihova kombinacija postižu intenzivno dubinsko prodiranje vlage. Homeostaza vode vanjskog sloja stanica kože je očuvana i njezin turgor je također povećan. Koža opet izgleda zategnuto i svježe

Tip kože: Namjenjena je svim tipovima kože.

Aktivni sastojci: Tocopherol, fitinska kiselina, kompleks biomimetičkih aminokiselina, natrij PCA, panthenol, allantoin, aloe vera barbadensis

200 ml