Cleanse (čiščenje)

Clean Eye

Opis proizvoda: Potpuno i lako skida šminku i vodootpornu maskaru, veoma učinkovit i izuzetno kompatibilan za osjetljivi dio kože oko očiju. Osim toga, sadržava sastojke koji imaju relaksirajući učinak i hidratiziraju kožu. Također je prikladan za osobe koje nose kontaktne leće.

Način djelovanja: Omogućuje temeljito i lako uklanjanje šminke i vodootporne maskare. Sigurnu upotrebu na osjetljivoj i neuravnoteženoj koži garantira: pH-vrijednost slična suznom filmu i blagi izuzetno nježni tenzidi, pantenol i aloe vera koji dodatno smiruju kožu tijekom čišćenja.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Blagi neionski tenzidi, aloe vera, pantenol.

125 ml

Cleansing Foam

Opis proizvoda: Pjena za čišćenje skida masnoću, prljavštinu, šminku i ostale nečistoće. Aktivna supstanca u pjeni daje koži svjež izgled i istovremeno je protuupalna te smanjuje nadraživanje kože.

Način djelovanja: Pjena za čišćenje lica u Cellucur programu služi za kvalitetno i brzo čišćenje lica. Nježno s lica uklanja nečistoću, masnoću i ostatke šminke. Koža lica je očišćena i svježa. Idealna je priprema za sljedeći tretman Cellucur proizvodima.

Tip kože: Namijenjena je za masnu kožu.

Aktivni sastojci: Panthenol, med, pšenične klice.

150 ml

Facial Cleanser

Opis proizvoda: Tonik namijenjen tretiranju masne kože. Idealan u kombinaciji s Cleansing Foamom, budući da nakon čišćenja lica pjenom uklanja ostatke masnoće te dubinski i detaljno uklanja sve nečistoće.

Način djelovanja: Facial Cleanser je namijenjen završetku procesa čišćenja lica i uklanjanja ostataka šminke i nečistoće. Nježno uklanja površinski rožnati sloj kože. Facial Cleanser optimalno priprema kožu za iduće tretmane sa svim Cellucur proizvodima. Upotrijebiti kada je u pitanju koža s: 1. aknama i ožiljcima od akni 2. koža s rožnatim površinskim slojem 3. koža oštećena od sunca.

Tip kože: Namijenjen je za masnu i nečistu kožu.

Aktivni sastojci: Salicilna kiselina, izopropil alkohol, panthenol, alantoin.

200 ml

Gentle Cleansing Milk

Opis proizvoda: Ovo mlijeko uklanja masnoće, prljavštinu, šminku i ostale nečistoće. Nakon čišćenja s protuupalnim sredstvom koža izgleda opuštena i smirena.

Način djelovanja: Seboreična, osjetljiva, nadražena te kuperozna koža treba posebno čišćenje zbog svoje strukturalne i funkcionalne karakteristike. U ovom mlijeku za čišćenje hidrofilne i lipofilne tvari obavljaju normalan zadatak tenzida i temeljito uklanjaju prljavštinu, višak dijelova kože, neželjene mikroorganizme i njihove metaboličke produkte, kao i svu preostalu kozmetiku na površini kože. Zbog niskog sadržaja lipida, mlijeko nije masno i ne ostavljaju iza sebe masni film na koži. Umirujuće i protuupalno djelovanje hamamelisa i slatkog korijena kombinira se s kompleksom protiv crvenila (provitamin B6 i B5), koji ublažava iritacije i smanjuje otekline tijekom čišćenja. Detoksikacijsko djelovanje proteina iz moringa stabla uklanja čestice prljavštine iz kože i veže toksine. Na taj način proizvodnja sebuma žljezda lipida se smanjuje, a formacija bakterija na aknama je spriječena, bez izazivanja iritacije ili oštećenja površine kože.

Tip kože: Namijenjen je za suhu i osjetljivu kožu podložnu iritaciji.

Aktivni sastojci: Ekstrakt moringa stabla, ekstrakt hamamelisa i slatkog korijena, provitamin B5 i B6.

200 ml

Gentle pH Balancer

Opis proizvoda: Tonik koji kontrolira pH vrijednost kože i ima aktivne sastojke koji neutraliziraju toksine i sprječavaju upalu, što ima za posljedicu smanjenje crvenila i iritacije.

Način djelovanja: Seboreična, osjetljiva, nadražena te kuperozna koža treba poseban tonik zbog svojih strukturalnih i funkcionalnih karakteristika. Blagi pH balanser sadrži hijaluronsku kiselinu za dubinsko vlaženje i kombinaciju hamamelisa i slatkog korijena za umirujuće i protuupalno djelovanje. Provitamini B5 i B6 ublažavaju otekline i smanjuju iritacije već u drugoj fazi čišćenja. Detoksikacijsko djelovanje proteina iz stabla moringa uklanja čestice prljavštine iz kože i veže toksine. Reguliranjem kiselosti Gentle pH Balancer kožu vraća u ravnotežu i omogućuje joj, s dodatkom tanina, da se dugoročno stabilizira i stimulira prirodnu zaštitu površine kože. Na ovaj način patogenim klicama je onemogućen ulazak i koža postaje puno otpornija.

Tip kože: Namijenjen je za sve tipove kože te je pogodan za osjetljivu i nadraženu kožu.

Aktivni sastojci: Hijaluronska kiselina, ekstrakt stabla moringa, ekstrakt hamamelisa i slatkog korijena, provitamin B5 i B6.

200 ml

Enzyme Foam Powder

Opis proizvoda: Enzimski puder koji u kombinaciji s Gentle pH Balancerom postaje fina pjena za dubinsko čišćenje mrtvih stanica kože.

Način djelovanja: Enzime Foam Powder postaje mikro-fina, baršunasta piling pjena kad ga dodamo u tekućinu. Detoksikacijski učinak pjene čini ten uravnotežen, jasan i čist. Natrijev cocoyl glycinate odmašćuje sebum i rastvara prekomjerne masti. Na taj način otpuštaju se stare stanice na koži te koža postaje nježnija. U isto vrijeme, TS3-srebro ima antibakterijski efekt i stimulira iscjeljenje upale. Zbog sinergije triju tvari (titan dioksid, srebro, silicij) dolazi do sljedećih pojava: toksini i odumrle stanice potisnuti su zbog vanjske faze, patogene bakterije su se zaustavile zbog srednje faze i uvođenje zacjeljivanja rana te sprječavanje svrbeža kod unutarnje faze. Uz komplekse minerala i pigmenata ćelije su vezane jedna na drugu. Koža je sada optimalno pripremljena i osjetljiva na aktivne tvari koje se primjenjuju.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: MultiEnzyme (lipaze & subtilizin), TS3-srebro, titanov dioksid, kalcijev karbonat, natrijev cocoyl glycinate.

20 g