Protect (zaštita)

Dry Touch Sun Spray SPF 50 +

Opis proizvoda: Dry Touch Sun Spray SPF 50 + je lagana vodootporna krema s visokim zaštitnim faktorom SPF 50+ i inovativnim sustavom filtracije širokog spektra UVA i UVB zraka za apsolutnu zaštitu protiv sunca. Krema pruža najviši standard zaštite od sunca i štetnog sunčevog zračenja i namijenjena je mladenačkoj i problematičnoj koži.

Način djelovanja: Ima trostruki učinak: štiti kožu od sunčevog zračenja, smiruje upaljenu kožu i dubinski hidratizira. Aktivni vitamin E pomaže pri zaštiti od slobodnih radikala koji oštećuju kožu i uzrokuju prerano starenje, a aloe vera umiruje upaljenju i iziritiranu kožu. Krema je otporna na vodu, ne ostavlja ljepljive tragove.

Tip kože: Namijenjena je svim tipovima kože, kao i osobama koje imaju izraženo osjetljivu kožu sklonu upalama i alergijskim reakcijama.

Aktivni sastojci: Aloe vera, vitamin E, tokofcril acetata. Ne sadrži parabene, parafine, PGS, umjetna bojila i mirisne tvari.

200 ml

Daily Sun Screen SPF 20 +

Opis proizvoda: Lagana fluidna krema koja se brzo upija i pruža instant zaštitu od sunčevog zračenja. Namijenjena je dnevnoj upotrebi za zaštitu od posljedica izlaganja suncu.

Način djelovanja: Ima trostruki učinak: štiti kožu od sunčevog zračenja, smiruje upaljenu kožu i dubinski hidratizira. Sadrži inovativni sustav za filtriranje UV sunčevih zraka kao i kompleks za zaštitu kože od infracrvenog zračenja. Krema je bogata vitaminom E koji poboljšava zaštitu od slobodnih radikala, a hijaluronska kiselina hidratizira, čineći kožu svilenkasto glatkom. Zbog vrlo niskog udjela lipida, krema je idealna kao dnevna zaštita od sunce i može se primijeniti kao nadopuna ostaloj dnevnoj njezi kože.

Tip kože: Namijenjena je koži koja je fotoosjetljiva, hiperosjetljiva i sklona upalama, koži koja pretjerano luči sebum i koži sklonoj alergijama. Pomaže sprječavanju fotodermatoze.

Aktivni sastojci: Vitamin E, hijaluronska kiselina, tokofcril acetata. Ne sadrži parabene, parafine, PGS, umjetna bojila i mirisne tvari.

50 ml