Re-Lift (Lifting efekt)

Argi-Syn® Decontract

Opis proizvoda: Dnevna Anti-Age krema. Zaglađuje bore i borice te stimulira regeneraciju kolagena.

Način djelovanja: Dnevna Anti-Age krema za blistav izgled. Dva visoko učinkovita peptidna spoja stimuliraju regeneraciju kolagena i vode brigu za opušten izgled. Linije ekspresije lica vidljivo su smanjene, a izgled kože popravljen. Opustite sebe i svoje lice. Idealna je kao 24-satna zaštita. Sprječava gubitak vlage te štiti od suhoće i bora.

Tip kože: Namijenjena za zrelu kožu.

Aktivni sastojci: DMS (derma membrane system), Argireline (Acetyl Hexapeptid-8), Syn-Coll (Palmitoyl Tripeptide-3)

50 ml

Argi-Syn® Line Filler

Opis proizvoda: Visoko učinkovit serum za intenzivnu njegu protiv bora s dugotrajnim učincima.

Način djelovanja: Visokoučinkovit proizvod koji minimalizira dubinu bora s dugotrajnim učincima. Opušta izraz lica. Zbog tog opuštenog stanja smanjuje se dubina bora, a linije se izglađuju. Aktivira sintezu kolagena tako da je koža vidljivo glađa i mekša.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Argireline© (Aceryl Hexapeptid-8), Syn©-Coll (Palmitoyl Tripeptide-3), hijaluronska kiselina, vitamini A, C i E.

15 ml

Decolette Perfection

Opis proizvoda: Visoko učinkovita intenzivna krema za njegu vrata i dekoltea.

Način djelovanja: Visokoučinkovita intenzivna krema za njegu koja se bori protiv gubitka elastičnosti kože, posebno u području vrata i dekoltea. Lagana i lako maziva krema u gelu učinkovito izglađuje, učvršćuje i jača to područje. Uz to, koža i mikro žile postaju otpornije na utjecaje iz okoliša. Idealna dodatna njega za svaki tip kože, prikladna čak i za veoma osjetljivu kožu.

Tip kože: Namijenjen za zrelu kožu.

Aktivni sastojci: Biomimetic kompleks amino-kiseline, palmitoyl spoja-5, pycnogenol (OPC), natrij-PCA, hijaluronska kiselina.

50 ml

Lip Perfection Plumper

Opis proizvoda: Koncentrirani serum za njegu usana i poboljšanje izgleda unutarnjeg i vanjskog tkiva usana.

Način djelovanja: Lip Perfection Plumper udvostručuje stvaranje hijaluronske kiseline i stimulira stvaranje međustaničnih molekula. Specijalna kombinacija aktivnih sastojaka ne samo da štiti elastična vlakna nego i cijelu spojnu zonu između epidermisa i dermisa i tako poboljšava čvrstoću tkiva. Obujam i čvrstoća usana se trajno poboljšava bez neugodnih osjećaja peckanja.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Palmitoyl spoja-38, dipalmitoyl hidroksiprolin, hijaluronska kiselina.

15 ml