Re-Fresh (čiščenje)

Cleansing Milk

Opis proizvoda: Hidratantno mlijeko čiji nježni kompleks uklanja šminku, nečistoće i mrtve stanice.

Način djelovanja: Nježni kompleks ovog mlijeka za čišćenje uklanja masnoće, šminku i druge nečistoće. Zahvaljujući kombinaciji aktivnih sastojaka, ovo Ph neutralno mlijeko istovremeno potpuno čisti i ugodno osvježava kožu. Lako se primjenjuje i koži daje osjećaj ugode. Može se koristiti i za skidanje šminke čak i s područja oko očiju.

Tip kože: Namijenjen za sve tipove kože.

Aktivni sastojci: Ekstrakt breskve, kolagen hydrolisat, bisabolol, kompleks za čišćenje, kokosovo ulje.

200 ml

Thermal Tonic

Opis proizvoda: Relaksirajući tonik s umirujućim aktivnim sastojcima poput aloe vere i pantenola.

Način djelovanja: Termalni tonik poboljšava stanje kože nakon čišćenja i stabilizira pH vrijednost kože. Na neusporediv način kombinira sinergetske učinke četiri izabrana sastojka za njegu (alantoin, pantenol, bisabolol i aloa) koji imaju balansirajući i smirujući učinak na kožu. Visoki sadržaj vrijednih minerala, između ostalog: magnezij, kalij, kalcij, dodatno mineralizira kožu. Djeluje uravnotežujuće i daje koži vrijedne minerale. Podržava održavanje zdravlja kože i ostavlja ugodan osjećaj svježine. Ne sadržava paraben, alkohol i parfeme.

Tip kože: Namijenjen je za sve tipove kože kako bi se oživjela prirodna ravnoteža, što je jako bitno za kožu koja je sklona hiperkeratozi i suhoći.

Aktivni sastojci: Termalna voda, alantain, pantenol, bisabolol, gel aloe barbadensis.

200 ml

Purifying gel

Opis proizvoda: Gel za pročišćavanje masne kože lica. Čini kožu trenutno čistom i zaglađenom.

Način djelovanja: Purifying gel temeljito čisti kožu i smanjuje masni sjaj na licu. Gel u kombinaciji s vodom stvara jaku pjenu koja se masažom utrljava u lice i potom ispire. Gel je razvijen da regulira i čisti masnu kožu sklonu iritacijama. Uravnotežuje kožnu floru, što smanjuje postojeće nepravilnosti. Također je idealan za akne u starijoj dobi. Ne sadrži parabene, parafine, PEGs, PPGs, silikon i umjetna bojila.

Tip kože: Namijenjen za zrelu i masnu kožu.

Aktivni sastojci: Blagi tenzidi, fomes officinalis, ekstrakt korijena kudzu, glicirizinska kiselina, hamamelis.

200 ml

Purifying Tonic

Opis proizvoda: Idealan za završno čišćenje masne kože sklone upalama. Sadrži antistresni faktor.

Način djelovanja: Tonik za pročišćavanje dubinski čisti kožu, smanjuje masni sjaj i daje vašoj koži savršen izgled. Poboljšava učinak gela za pročišćavanje učinkovito čisteći kožu te pritom pročišćujući pore. Poseban antistresni faktor brzo zaustavlja svrbež i nelagodu. Prikladno uravnotežuje kožnu floru što smanjuje postojeće mrlje, a pritom izbjegava daljnje nečistoće. Također je idealan za akne u starijoj dobi. Ne sadrži parabene, parafine, PEGs, PPGs, silikon i umjetna bojila.

Tip kože: Namijenjen za zrelu i masnu kožu.

Aktivni sastojci: Fomes officinalis, ekstrakt korijena kudzu, wild indigo, glicirizinska kiselina.

200 ml