35 by REVIDERM –  tretman lica koji vašu kožu vraća u život

Tretman je namijenjen svim tipovima koža s ciljem regeneracije, vraćanja vlage nakon ljetnih mjeseci, vraćanja kože u pH balans te kontrole bakterija kojih je na našoj koži preko 100 bilijuna. Kada su bakterije raznolike i u simbiozi, naša koža je zdrava. U trenutku kada dođe do neravnoteže i neke od patogenih bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja.

35 by REVIDERM neinvazivni je tretman koji brzo i učinkovito regenerira kožu vašeg lica. Poseban je zato što kombinacijom više dermokozmetičkih postupaka i preparata, kožu vašeg lica naočigled pomlađuje i hidratizira, čineći ju zdravijom i blistavijom.

OSNOVU TRETMANA ČINE:

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je tretman koji je napravio pravu revoluciju u dermatologiji. Istovremeno moćan, a nježan prema vašoj koži, ciljano uklanja mrtve stanice gornjeg sloja kože uz pomoć Reviderm Skin Peelera, stimulirajući snažan rast novih zdravih stanica.

ULTRAZVUK

Ultrazvuk koristimo kako bi pomoću njegova ultrazvučnog vala i određenih frekvencija titranja tog vala te njegovih pulsacija aktivni sastojci iz seruma uspješnije došli do potkožja. 3 vrste pulsacije koje stvara ultrazvuk mogu podizati, drenirati i/ili mogu otapati. Ovisno o zatečenom stanju kože, procjenjujemo koju pulsaciju ćemo koristiti.

Koji preparati se koriste u tretmanu i zašto?

Nakon mikrodermoabrazije i ultrazvuka, potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke, kako bi se ostvareni rezultati dodatno optimizirali i zadržali.

REVIDERM MASKE

Ove maske izvući će najbolje iz kože lica koja je optimalno pripremljena i otvorena za aktivne sastojke koje maske sadrže, poput hyaboost complexa koji će potaknuti proizvodnju hijaluronske kiseline i dodatno učvrstiti kožu. Izbor maske u tretmanu ovisit će o problematici koju njime rješavamo.

ECM REPAIR AMPULA

Visoko koncentrirani serum dodatno učvršćuje kožu. Aktivni sastojak MatriBuild® regenerira osnovnu tvar vezivnog tkiva, smiruje i povećava čvrstoću kože.

PRO MICROBIOME SERUM

Pro microbiome serumi blokiraju komunikacijske signale patogenih bakterija, sprječavaju stvaranje štetnog biofilma i stvaraju optimalne uvjete za kožu u savršenoj ravnoteži.

35 by REVIDERM tretman jedinstven je na tržištu po količini postupaka i aktivnih sastojaka koje koristimo kako bi vašoj koži vratili sjaj i zdrav izgled. Do 31.12.2021. bit će dostupan po promotivnoj cijeni od 700,00 kuna.

Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na 35 by REVIDERM, tretman zbog kojeg ćete ponovno zavoljeti vašu kožu!