Novi AntiOx Fresh tretman – radikalna zaštita od starenja

Poznato je da šećer šteti zubima, potiče debljanje i dijabetes. No, vrlo malo ljudi zna da previše šećera također oštećuje kožu te je jedan od glavnih uzroka preranog starenja kože, akni, rozaceje i ekcema. Destruktivni biokemijski proces koji polagano zašećeruje vašu kožu naziva se glikacija. Posljedice ovog teško izgovorljivog fenomena moguće je izbjeći – korištenjem visoko kvalitetnih antioksidansa koji će aktivno djelovati na posljedice glikacije – oksidativni stres i stvaranje slobodnih radikala.

REVIDERM OPC proizvodi već su više od 20 godina bestselleri – s razlogom! Revolucija koju su napravili u njezi i zaštiti kože od stresa i slobodnih radikala još uvijek traje. Odnedavno je REVIDERM OPC obitelj obogaćena za dva nova proizvoda – anti-glycation OPC concentrate i OPC Fluid forte – koje koristimo u novom AntiOx Fresh tretmanu koji možete isprobati samo u REVIDERM centrima.

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

3. Mikrodermoabrazija

4. OXY II step

5. OXY III step

6. Anti-glycation OPC concentrate

7. Hydrolage maska

8. OPC fluid forte

9. Secret foundation serum skin finish

Zablistajte uz pomoć OPC-a - najjačeg antioksidansa na tržištu

REVIDERM je potaknuo pravu REVOLUCIJU u obnovi i zaštiti kože uz pomoć OPC formulacija. REVIDERM OPC kreme već su godinama bestselleri kojima zbog njihovih izvanrednih rezultata klijentice i klijenti bezrezervno vjeruju. OPC je izniman antioksidans – čak 18 puta snažniji od snažnog Vitamina C, stoga ne čudi što radikalno pomlađuje i štiti kožu.

REVIDERM OPC proizvodi koje koristimo u koraku završne njege

Preparati koje koristimo u koraku završne njege apsolutna su novost na tržištu. Uz standardni OPC antioksidans, dodatno su obogaćeni Vitaminom C, Vitaminom E i hijaluronom i predstavljaju pravu vitaminsku bombu za kožu lica.

anti-glycation OPC concentrate

Koncentrat aktivnih sastojaka koji osim OPC-a sadrži i ekstrakt japanske šljive te francuskog morskog bora, poseban je po tome što ne sadrži lipide te je iz tog razloga pogodan za apsolutno sve vrste kože. Za kožu s izraženim, vidljivim kapilarama ovaj je koncentrat pun pogodak.

Dodatno sprječava stvaranje hiperpigmentacijskih mrlja i neprirodnog žutila kože te poboljšava strukturu kože i elastičnost krvnih žila.

OPC fluid forte

Ovaj fluid predstavlja sjajan dodatak dnevnoj rutini, idealan je za osobe koje ne vole osjetiti težinu na koži, već traže teksture s niskim udjelom lipida koje će vlagom obogatiti i nahraniti kožu te se istovremeno brzo upiti. Iz tog je razloga ovaj fluid najbolja varijanta njege za mješovitu kožu, a posebno je učinkovit u kombinaciji s anti-glycation OPC concentrate.

Osim što štiti kožu od preuranjenog starenja, osigurava joj dodatan boost volumena i elastičnosti s dodatkom hijalurona.

POSEBNA PONUDA ZA KUĆNU NJEGU

AntiOx Fresh je tretman u čiju smo cijenu uključili i anti-glycation OPC concentrate , s ciljem da klijenti upoznaju prednosti i revolucionarne rezultate koje mogu ostvariti uvođenjem visoko kvalitetnih antioksidansa u dnevnu i noćnu njegu. Umjesto 1949,00 kn/259,00 €, tretman i proizvod dobit će za 1500,00 kn/199,00 €.

AntiOx Fresh tretman jedinstven je jer koristi formulacije i proizvode čiji je osnovni sastojak OPC antioksidans iz REVIDERM laboratorija – ujedno i najjači antioksidans na tržištu. AntiOx Fresh tretman bit će dostupan po promotivnoj cijeni od 1000,00 kn/133,00 €  do 31.12.2022.

Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na AntiOx Fresh tretman kojim ćete zaštititi i osvježiti vašu kožu!

Dan
Sat
Minuta
Sekunda