boost your skin 

Tretman dubinske hidratacije za sjajnu kožu

Vrijeme je za kvalitetnu hidrataciju

Voda čini većinu (više od 70%) našeg tijela. Bez vode, naše tijelo ne može pravilno funkcionirati. To se odnosi i na kožu lica. Ljetni mjeseci i visoke temperature predstavljaju izazovno razdoblje za kožu lica. Ultraljubičaste zrake negativno utječu na kolagenska i elastinska vlakna, isušujući vanjski sloj kože. Kao posljedica toga, koža postaje tanja, gubi tonus i pojavljuju se sitne bore koje, ako se ne tretiraju, s vremenom postaju dublje.

Njega kože ljeti zahtjeva posebnu pažnju

Tijekom ljetnih mjeseci, u njezi kože naš je primarni fokus hidratacija! I zato smo osmislili boost your skin tretman koji pruža koži lica optimalnu njegu i hidrataciju za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci, te pomaže u aktivnoj prevenciji vidljivih i dugoročnih posljedica poput gubitka vlage koji rezultira pojavom finih bora, gubitka tonusa i volumena koji uzrokuje vidljivo stariji izgled kože te pretjerane proizvodnje melanina koja dovodi do hiperpigmentacijskih mrlja.

Koraci tretmana:

Tretman REVIDERM ultrazvukom

Tretmani prilikom kojih koristimo REVIDERM ultrazvuk pružaju izuzetno ugodno iskustvo i povećavaju sposobnost kože da zadržava vlagu.

Ultrazvuk je uređaj koji se primjenjuje u kozmetičke svrhe kako bi se potaknula cirkulacija i omogućilo bolje prodiranje aktivnih sastojaka iz dermokozmetičkih proizvoda u dublje slojeve kože. Njegovi ultrazvučni valovi, specifične frekvencije i pulsacije imaju nježan, ali snažan utjecaj na potkožje.

Uz pomoć ultrazvuka, postižemo optimalnu hidrataciju kože i poboljšavamo tonus i konture lica, što rezultira svježijim, mlađim i zdravijim izgledom.

Aktivni sastojci koje koristimo u završnom koraku njege

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku njege imaju cilj pružiti maksimalnu hidrataciju potkožju kako bismo pripremili kožu lica za visoke temperature i spriječili neželjene posljedice poput pojave bora, gubitka tonusa i volumena.

Formula s visokom dozom visokotehnoloških peptida djeluje na učvršćivanje i toniranje kontura lica.

Uz pomoć ove posebno osmišljene formule, koža se izgrađuje iznutra i izvana, a u kombinaciji s REVIDERM ultrazvukom postiže se osjetno i vidljivo zatezanje kože, poboljšava elastičnost i čvrstoća te se podižu konture.

Uz solar skin shield SPF 30 koristimo i Beach serum. Ovaj toplinski stabilan koncentrat s visokokvalitetnom hijaluronskom kiselinom i dva prirodna faktora vlaženja (NMF) štiti kožu od dehidracije.

Trostruki kompleks vlaženja prevenira povećani gubitak vlage u koži uzrokovan djelovanjem sunca s koži identičnim ovlaživačima.

Jedinstveni tretman na tržištu

boost my skin tretman jedinstven je na tržištu jer hidratizira vašu kožu uz pomoć sastojaka visokih performansi koji slijede nakon adekvatnog čišćenja i peelinga. Vrijednost boost my skin tretmana je 110,00 €, a iznimno do 30.09.2023. biti će dostupan po promotivnoj cijeni 85,00 €.
Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na boost my skin tretman kojim ćete zaštititi i osvježiti vašu kožu!

Days
Hours
Minutes
Seconds