friendly SUN tretman –  za nježniji dodir sunca

Nakon duge zime vrijeme je da sunce postane vaš prijatelj!

friendly SUN tretman iz REVIDERMA

friendly SUN tretman vraća koži neophodnu vlagu, opskrbljuje njezine stanice kisikom, povećava kapacitet stanica te vraća koži sjaj i blistavost. Na taj način, uz pomoć friendly SUN tretmana, štitimo i pripremamo kožu za ljeto te preveniramo štetu koju mogu izazvati visoke temperature, jako sunce i znojenje.

Nakon duge zime vrijeme je da sunce postane vaš prijatelj!

Tmurni zimski mjeseci te zatvoreni i zagrijani prostori dehidrirali su i oslabili kožu lica, kojoj treba omogućiti dodatnu hidrataciju i regeneraciju. Istovremeno, duži i osunčani proljetni dani zahtijevaju pojačanu zaštitu od sunca i prevenciju od njegovih štetnih utjecaja. Kao i svakog proljeća, iz REVIDERMA dolazi tretman prilagođen svim vrstama kože.

Kvartalni tretman koji priprema kožu za sunce

REVIDERM pristup podrazumijeva tretmane lica koji se mogu odrađivati tijekom cijele godine, ali je poseban upravo po tretmanima koji se kreiraju kako bi koži lica pomogli da se prilagode specifičnim izazovima koje svako od godišnjih doba donosi.

Što je sve koži potrebno nakon zime, a prije ljeta?

friendly SUN upravo je takva vrsta specifično kreiranog, sezonskog tretmana. Vaše će se potkožje, uz pomoć mikrodermoabrazije, optimalno otvoriti kako bi primilo sve aktivne sastojke iz ampula, hidratantne maske i Pro microbiome seruma. Uz pomoć ultrazvuka, aktivne sastojke spremit ćemo u svaku stanicu vašeg potkožja te osigurati dugotrajnost postignutog rezultata.

Koraci tretmana:

Kako će koža lica izgledati nakon tretmana?

Svježe, sjajno, čisto i zdravo. Klijentice koje su već dugi niz godina vjerne REVIDERM tretmanima i kozmetici, znaju da REVIDERM tim stoji iza svojih obećanja. Uz preporučenu, prilagođenu kućnu njegu, rezultat ovog tretmana potrajati će još dugo.

friendly SUN tretman dostupan je u odabranim REVIDERM centrima

friendly SUN dostupan je u odabranim REVIDERM centrima po posebnoj promotivnoj cijeni od 112, 00€ isključivo do 30. 6. 2023.

Days
Hours
Minutes
Seconds