perfect skin for everyone

Tretman za sve vrste problematika kože

Vrijeme je za sveobuhvatnu njegu

Svaki period u godini donosi drugačije izazove, a u periodu nakon ljeta gotovo da nema kože koja se ne susreće s barem jednom od ovih problematika: dehidracijom, oštećenošću kožne barijere, zatezanjem, kožom u disbalansu, neujednačenim tenom, hiperpigmentacijama, nečistom kožom s različitim izbijanjima, crvenilom.

Njega kože nakon ljeta zahtijeva posebnu pažnju

Nakon ljetnih mjeseci koži treba pružiti ciljanu, problematici prilagođenu njegu. Svaka koža je drugačija i tako ju treba i tretirati - individualno prilagođenim tretmanima koji su u stanju riješiti svaku problematiku.

Koraci tretmana:

Što klijenti mogu očekivati?

Ove jeseni u fokusu našeg kvartalog tretmana su mikrodermoabrazija, u kombinaciji s REVIDERM ultrazvukom i jedinstvenim kiselinama. Kiseline su sastavni dio ovog tretmana budući nam omogućuju individualni pristup te rješavanje različitih problematika poput neujednačenig tena, hiperpigmentacija i crvenila, reljefne teksture kože, bora te problematike suhe i masne seboreje.

REVIDERM AHA kompleksi kiselina kreirani su kako bi djelovali na najčešće problematike kože i uz dodatak posebnih aktivnih sastojaka kožu dovode u njezin prirodni pH balans. Vidljivo zaglađuju grubu, borama i finim linijama načetu kožu, gotovo u potpunosti uklanjaju hiperpigmentacijske mrlje i mrlje od ožiljaka te preventivno djeluju na stvaranje novih mrlja.

Nakon tretmana koža izgleda osvježeno i zaglađeno. Seboreične kože sklone pretjeranom mašćenju i nezdravom sjaju zdravo su matirane, a suhe kože optimalno su nahranjene vlagom uz vidljiv plump efekt.

 

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku njege

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku njege imaju cilj pružiti maksimalnu njegu potkožju nakon tretmana s kiselinama te osigurati dovoljno vlage. Nakon tretmana s kiselinama zaštita kože s visokim SPF faktorom je imperativ!

Silver detoxifying mask

Uravnotežujuća maska s antibakterijskim učinkom. Kombinacijom aktivnih sastojaka, uključujući mikro srebro, ublažava nelagodu i svrbež i pomaže u bržem zacjeljivanju tretiranog područja.

REVIDERM SPF zaštita

Ovisno o tipu kože REVIDERM specijalist nanijet će zaštitni faktor na lice nakon tretmana te predložiti uključivanje istog u svakodnevnu njegu lica kako se dobiveni rezultati (ovdje ponajviše mislimo na hiperpigmentacijske mrlje i melazme) ne bi kompromitirali.

REVIDERM ima jedinstvene kiseline na tržištu - problematikama prilagođene i nježne za kožu

Jedinstveni tretman na tržištu

Perfect skin for everyone tretman jedinstven je na tržištu jer su njegov sastavni dio REVIDERM kiseline koje omogućuju individualni pristup te rješavanje različitih problematika poput neujednačenig tena, hiperpigmentacija i crvenila, reljefne teksture kože, bora te problematike suhe i masne seboreje. Vrijednost Perfect skin for everyone tretmana je 155,00 €, a iznimno do 31.12.2023. biti će dostupan po promotivnoj cijeni 125,00 €.
Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na Perfect skin for everyone tretman kojim ćete zaštititi i osvježiti vašu kožu!

Days
Hours
Minutes
Seconds