REVIpeel tretman – profesionalna, personalizirana eksfolijacija iz REVIDERMA

5 novih kompleksa REVIDERM AHA kiselina uklopljeno je u novi, trajno dostupan tretman iz REVIDERMA. REVIpeel tretman omogućit će svakoj koži iskustvo profesionalne eksfolijacije.

Kvalitetne postavke REVIDERM AHA kiselina

Kompleksi AHA kiselina na temelju kojih dijelimo REVIpeel tretmane ciljano su formulirani. Svaki pojedinačno sadrži specifičnu kombinaciju i količinu različitih AHA kiselina te su kao takvi idealni za kože koje još nisu imale iskustva s kiselinama te za klijentice i klijente koji tretmane s AHA kiselinama već dugo priželjkuju ali ih se i pribojavaju.

Skin friendly REVIDERM tretman s AHA kiselinama

Uz osnovni mehanizam AHA kiselina u vidu poticanja obnavljanja kako potkožja tako i same površine kože, ovaj se tretman razlikuje od ostalih tretmana s AHA kiselinama zbog posebno uklopljenih aktivnih sastojaka koje niti jedan tretman s AHA kiselinama trenutno dostupan na tržištu nema. REVIpeel tretman s AHA kiselinama posebno je prilagođen konkretnim problematikama i izazovima kože.

Koraci tretmana:

Kakve rezultate klijenti mogu očekivati?

REVIDERM AHA kompleksi kiselina kreirani su kako bi djelovali na najčešće problematike kože i uz dodatak posebnih aktivnih sastojaka kožu doveli u njezin prirodni pH balans. Vidljivo zaglađuju grubu, borama i finim linijama načetu kožu, gotovo u potpunosti uklanjaju hiperpigmentacijske mrlje i mrlje od ožiljaka te preventivno djeluju na stvaranje novih mrlja.

REVIpeel tretman može se kombinirati s ostalim REVIDERM tretmanima

Ovisno o tipu kože i problematici koju rješavamo, REVIpeel tretman može se kombinirati i s drugim REVIDERM tretmanima poput mikrodermoabrazijie, mikroneedlinga i ultrazvuka. Tako individualno prilagođeni tretmani ovisit će o zatečenom stanju kože, a najbolji rezultati ostvariti će se uz preporučenu REVIDERM skincare rutinu koju je potrebno provoditi i nakon tretmana.

Nakon tretmana koža izgleda osvježeno i zaglađeno. Seboreične kože sklone pretjeranom mašćenju i nezdravom sjaju zdravo su matirane, a suhe kože optimalno su nahranjene vlagom uz vidljiv plump efekt.

Dostupan je u svim REVIDERM centrima

Otkrij novu, zdraviju stranu svog lica!