Lifestyle portal estetica.hr već je treću godinu zaredom okupila odabrano društvo renomiranih dermatologa – liječnika kojima su zdravlje i ljepota kože posao i strast – kako bi svojim znanjem, praksom i iskustvom odabrali ono najbolje što dermokozmetički brandovi trenutno nude.

Dermatolozi su odabrali najbolje proizvode na tržištu

Stručni žiri doktora dermatologije odabrane proizvode ocijenio je na temelju kvalitete sastojaka, ostvarenih rezultata prilikom korištenja, povratnih informacija klijenata te svog subjektivnog dojma.

REVIDERM Moist & Plump maska je u odabranom društvu

U odabranom, pobjedničkom društvu našla se i REVIDERM Moist & Plump sheet maska s hyaboost complex-om kao najbolja maska za lice za hidrataciju. Ako ste već koristili ovu masku, zasigurno vam je već nakon prvog korištenja bilo jasno kako ćete joj se rado vratiti. Ovo je jedna od onih rijetkih maski na tržištu čiji je efekt vidljiv netom nakon njezinog uklanjanja:

  • optimalno hidratizira kožu
  • hyaboost complexom stimulira izgradnju vlastite hijaluronske kiseline u koži
  • pozitivno djeluje na elastičnost i čvrstoću kože 

Krajni rezultat je tzv. plumping efekt kojeg je teško sažeti jednom rječju, koža izgleda zdravije i svježije te samim time i mladolikije.

PREMIUM proizvod vrhunske kvalitete

Kvalitetu ove maske prepoznali smo čim nam je stigla, a priznanje lifestyle portala estetica.hr za premium proizvod samo je dodatna potvrda njezine kvalitete.
Ako ju već niste imali prilike probati, neka ljeto bude taj trenutak. S visokim temperaturama, naša koža žudi za dodatnim boostom hidratacije, a ova je maska za to baš savršena.

Maska koju vaša koža zaslužuje

Nakon dana u uredu ili na plaži, uzmite si 20 minuta pauze i nanesite masku, vaše će vam lice i koža biti zahvalni. Uskočite u najljepše štikle i haljinu, a final touch neka bude crveni ruž koji će dodatno istaknuti svježinu i ljepotu vaše kože.

REVIDERM Moist & Plump maska dostupna je u specijaliziranim REVIDERM centrima, a možete ju naručiti i putem našeg webshopa.

Pronađite svoj najbliži REVIDERM centar.

Related Posts