ŽELITE BESPLATNO SAVJETOVANJE?

JAVITE SE!

Ja sam Kristina Ukalović, edukatorica i voditeljica REVIDERM akademije.

Sa zadovoljstvom ću Vam odgovoriti na sva pitanja vezana uz dermokozmetiku, tretmane za lice i tijelo, edukaciju i na sva općenita pitanja o koži.

O Kristini

Ja sam Kristina Ukalović, diplomirani profesor razredne nastave na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu s pojačanim njemačkim jezikom. S 19 godina započela sam svoj put u Tupperwareu i postala voditelj za područje Srednjeg Mediterana, vodeći i usmjeravajući tim od 35 ljudi. Bila sam najmlađa voditeljica u cijelom srednjem Mediteranu i među 20 najboljih skupina u regiji.

Tupperware je bio sjajna platforma za učenje, a upravo preko njega pozvana sam pridružiti se uspješnoj tvrtki koja se bavila prezentacijom i prodajom laserskih tretmana. To je bio ključan trenutak u mom životu jer sam osvijestila da je moja budućnost u beauty industriji. Nakon brojnih edukacija, otvaram prvi IPL centar u Hrvatskoj koji sam naknadno profilirala i u edukacijski centar.

Od 2002. pa sve do 2010. godine prolazila sam brojne edukacije u inozemstvu, te postala edukator za njemačku tvrtku Reviderm. Nakon položenih svih stupnjeva, postajem jedini licencirani Reviderm edukator u regiji. 2010. godine otvaram Kris Dermu, te u suradnji s hrvatskim proizvođačem opreme proizvodimo prvi hrvatski analizator kože.
Uvođenjem Reviderm Akademije odradila sam preko 500 edukacija za više od 4000 polaznika i 120 centara koji su cjelovitu Reviderm uslugu njege kože, lica i tijela ponudili i odradili na više od 30 000 zadovoljnih klijenata. 

Devet godina bila sam voditeljica kozmetološkog odjela u Poliklinici Bagatin, koja je inicijalno bila zamišljena kao Outsourcing edukacija, a završila stvaranjem Beauty destinacije na 1050 m2 u kojima sam aktivno sudjelovala.
Već dugi niz godina ponosni sam nositelj diplome Managera u zdravstvu.

2018. godine postajem ponosna vlasnica Adrianus učilišta za obrazovanje odraslih u sklopu kojeg smo pokrenuli 10 programa verificiranih od strane ministarstva znanosti i upisom u e-radnu knjižicu. 

Česta Pitanja

Što je Reviderm?

Reviderm je njemačka tvrtka koja postoji od 1986. godine, a na hrvatskom tržištu je prisutna 10 godina.

Njezina primarna djelatnost je proizvodnja dermokozmetike, kozmetike s visokim udjelom aktivnih sastojaka. Nakon nekog vremena rada s kozmetikom uvode u svoju ponudu aparate za mikrodermoabraziju koji zamjenjuju klasično čišćenje lica te koji su do danas tri puta mijenjali dizajn. Kao logičan slijed uz prodaju aparata i preparata ide i edukacija. Reviderm je učinio korak dalje i pokrenuo školovanje kozmetičara u Reviderm Akademiji kroz četiri nivoa, od Basica do Specijalista.

Što je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je nježan, neagresivan piling uz pomoć kristala alluminijevog oksida. Ovo je tretman koji na jednostavan i bezbolan način uklanja rožnati sloj s površine kože te omogućuje migraciju novih, živih stanica kože na površinu.

Ovaj tretman preteča je svih ostalih tretmana u salonu te zamjena za klasično čišćenje lica.

Indikacije za tretman mikrodermoabrazijom su: akne, ožiljci od akni i od operativnih zahvata, mrlje, strije i bore te klasično čišćenje lica.

Revidermovi preparati spadaju u skupinu dermokozmetike. Što to znači?

To znači da je u svim preparatima visok udio aktivnih sastojaka, da su preparati koncentrirani.

Koliko je tretmana mikrodermoabrazije potrebno i kako često se tretmani izvode?

Tretmanima mikrodermoabrazije prethode konzultacije i analiza kože kako bi se sa sigurnošću znalo kako pristupiti koži klijenta. Uglavnom se tretmani grupiraju u pakete po 5 tretmana, a izvode se u razmaku od tjedan dana.

Što je Reviderm Akademija i kome je namijenjena?

Reviderm Akademija je sustav školovanja koji je osmislila tvrtka Reviderm za sve korisnike svojih preparata i aparata. Ona obuhvaća teorijski dio predavanja te praktični dio, izvođenje tretmana.

Detaljno se upoznaju preparati linija Reviderm i Cellucur ,a sustav školovanja podijeljen u četiri etape: Basic, Expert I,Expert II i Specijalist.

Za završene stupnjeve edukacije izdaju se certifikati, a za Specijaliste Reviderm Akademije postoje posebne pogodnosti: trajni popust kod kupnje preparata ili aparata i marketinška potpora.

Kolika je učinkovitost tretmana?

Učinak tretmana vidljiv je odmah nakon tretmana iako je najbolje vidljiv rezultat kroz 2 – 3 dana. Ako je riječ o nekom problemu koji želimo riješiti tada će se napredak vidjeti iz tretmana u tretman, a za još brže i bolje efekte preporučuje se korištenje preparata za kućnu njegu kako bi se kontroliranom njegom nastavilo i za vrijeme kada nismo na tretmanu.

Što je Analizator kože?

Zastupnik Reviderma za Hrvatsku, Kris Derma d.o.o. Revidermove preparate uvrstila je u prvi hrvatski analizator kože, Kris Derma Analiza, koji ima ugrađeni softver te mogućnost isprinta rezultata mjerenja. Uz pomoć analize kože, pregledavanja sebuma uz pomoć mikrokamere, mjerenja vlažnosti još profesionalnije možemo pristupiti rješavanju postojećih problema. 

Postoje li slučajevi kada ne bi smjeli raditi ovu vrstu tretmana?

Tretmani mikrodermoabrazije mogu se raditi na svim tipovima kože pa čak i na najosjetljivijoj budući će samo kvaliteta takve kože nakon mikrodermoabrazije biti bolja.

Slučajevi koje ne smijemo tretirati:

Atopiiski ekcemi(Neurodermitis)
Psoriasis vulgaris
Upala kože
Sunčane opekline
Pri uzimanju Isotretinoin npr. Roaccutane
Sklonost ožiljcima
Rosacea

Rak kože, naročito “crni” rak kože (lentigo maligna melano) ili ako se sumnja na njega

Što je Premium line – 4D koncept?

Nova linija u ponudi Revidermovih proizvoda, namijenjena najzahtjevnijim korisnicima. Ova Premium linija u sebi sadrži elemente za eliminaciju šećera u krvi te na taj način štiti od starenja i propadanja collagena. Samo osam proizvoda sastavni su dio linije koja će svakog korisnika ostaviti bez daha, od elegancije dizajna do nevjerojatnih učinaka. Najposebnije u liniji je svakako i mogućnost izrade individualnog seruma za svakog klijenta prema potrebama njegove kože. 

Koliko se nakon mikrodermoabrazije ne smijemo izlagati Suncu?

Nakon tretmana trebalo bi najmanje tri dana izbjegavati direktan boravak na suncu i odlazak u solarij. Operater koji izvodi tretman uvijek na kraju tretman završava nanoseći preparat sa zaštitnim faktorom, a dobro je koristiti zaštitni faktor i nakon tretmana.

Mikrodermoabraziju na taj način možemo raditi i u ljetnim mjesecima, ali je tada nećemo kombinirati s kiselinama.