ŽELITE BESPLATNO SAVJETOVANJE?

JAVITE SE!

Ja sam Kristina Ukalović, edukatorica i voditeljica REVIDERM akademije.

Sa zadovoljstvom ću Vam odgovoriti na sva pitanja vezana uz dermokozmetiku, tretmane za lice i tijelo, edukaciju i na sva općenita pitanja o koži.

O Kristini

Kristina Ukalović, rođena 15.09.1975. u Zagrebu.

Diplomirala sam 2000. God. na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu kao profesor razredne nastave s pojačanim njemačkim jezikom. Za vrijeme studija, od svoje 19. Godine pa slijedećih 10 godina radila sam u tvrtki Tupperware kao prezentator, a ubrzo kao i voditelj koji je imao 35 osoba u skupini koja je osim što je imala najmlađu voditeljicu u cijelom srednjem mediteranu bila i među 20 najboljih skupina u regiji.

Zaposlivši se u tvrtki koja se bavila laserskim uklanjanjem dlačica od 2002. godine intenzivno sam se educirala na području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Od 2002. Pa sve do 2010. Prolazila sam brojne edukacije u inozemstvu te postala edukator za njemačku tvrtku Reviderm. Ubrzo sam njihov novi koncept školovanja uvela i na naše područje, pod nazivom Reviderm Akademija. Budući imam položene sve stupnjeve jedini sam licencirani edukator Reviderma u cijeloj regiji.

2001. u partnerskom odnosu otvaram Centar Skin, medicinsko kozmetički centar , prvi IPL centar u Hrvatskoj koji je kroz 4 godine postaje vodeći centar u regiji.

Nakon 10 god. Marketinškog vodstva Centra Skin, educiranja i prodaje Revidermovih aparata za mikrodermoabraziju, 2010. Otvaram svoju tvrtku Kris Derma d.o.o te u suradnji s hrvatskim proizvođačem opreme proizvodimo prvi hrvatski analizator kože.

Organizatorica sam i prvog kongresa kozmetologije i wellnessa u Hrvatskoj koji se uspješno održavao 3 sezone. Na lokaciji Nova cesta 76 otvaram edukacijski centar sa integriranim specijalističkim centrom unutar njega koji se bavi cjelovitim pristupom koži lica.

Česta Pitanja

Što je Reviderm?

Reviderm je njemačka tvrtka koja postoji od 1986. godine, a na hrvatskom tržištu je prisutna 10 godina.

Njezina primarna djelatnost je proizvodnja dermokozmetike, kozmetike s visokim udjelom aktivnih sastojaka. Nakon nekog vremena rada s kozmetikom uvode u svoju ponudu aparate za mikrodermoabraziju koji zamjenjuju klasično čišćenje lica te koji su do danas tri puta mijenjali dizajn. Kao logičan slijed uz prodaju aparata i preparata ide i edukacija. Reviderm je učinio korak dalje i pokrenuo školovanje kozmetičara u Reviderm Akademiji kroz četiri nivoa, od Basica do Specijalista.

Što je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je nježan, neagresivan piling uz pomoć kristala alluminijevog oksida. Ovo je tretman koji na jednostavan i bezbolan način uklanja rožnati sloj s površine kože te omogućuje migraciju novih, živih stanica kože na površinu.

Ovaj tretman preteča je svih ostalih tretmana u salonu te zamjena za klasično čišćenje lica.

Indikacije za tretman mikrodermoabrazijom su: akne, ožiljci od akni i od operativnih zahvata, mrlje, strije i bore te klasično čišćenje lica.

Revidermovi preparati spadaju u skupinu dermokozmetike. Što to znači?

To znači da je u svim preparatima visok udio aktivnih sastojaka, da su preparati koncentrirani.

Koliko je tretmana mikrodermoabrazije potrebno i kako često se tretmani izvode?

Tretmanima mikrodermoabrazije prethode konzultacije i analiza kože kako bi se sa sigurnošću znalo kako pristupiti koži klijenta. Uglavnom se tretmani grupiraju u pakete po 5 tretmana, a izvode se u razmaku od tjedan dana.

Što je Reviderm Akademija i kome je namijenjena?

Reviderm Akademija je sustav školovanja koji je osmislila tvrtka Reviderm za sve korisnike svojih preparata i aparata. Ona obuhvaća teorijski dio predavanja te praktični dio, izvođenje tretmana.

Detaljno se upoznaju preparati linija Reviderm i Cellucur ,a sustav školovanja podijeljen u četiri etape: Basic, Expert I,Expert II i Specijalist.

Za završene stupnjeve edukacije izdaju se certifikati, a za Specijaliste Reviderm Akademije postoje posebne pogodnosti: trajni popust kod kupnje preparata ili aparata i marketinška potpora.

Kolika je učinkovitost tretmana?

Učinak tretmana vidljiv je odmah nakon tretmana iako je najbolje vidljiv rezultat kroz 2 – 3 dana. Ako je riječ o nekom problemu koji želimo riješiti tada će se napredak vidjeti iz tretmana u tretman, a za još brže i bolje efekte preporučuje se korištenje preparata za kućnu njegu kako bi se kontroliranom njegom nastavilo i za vrijeme kada nismo na tretmanu.

Što je Analizator kože?

Zastupnik Reviderma za Hrvatsku, Kris Derma d.o.o. Revidermove preparate uvrstila je u prvi hrvatski analizator kože, Kris Derma Analiza, koji ima ugrađeni softver te mogućnost isprinta rezultata mjerenja. Uz pomoć analize kože, pregledavanja sebuma uz pomoć mikrokamere, mjerenja vlažnosti još profesionalnije možemo pristupiti rješavanju postojećih problema. 

Postoje li slučajevi kada ne bi smjeli raditi ovu vrstu tretmana?

Tretmani mikrodermoabrazije mogu se raditi na svim tipovima kože pa čak i na najosjetljivijoj budući će samo kvaliteta takve kože nakon mikrodermoabrazije biti bolja.

Slučajevi koje ne smijemo tretirati:

Atopiiski ekcemi(Neurodermitis)
Psoriasis vulgaris
Upala kože
Sunčane opekline
Pri uzimanju Isotretinoin npr. Roaccutane
Sklonost ožiljcima
Rosacea

Rak kože, naročito “crni” rak kože (lentigo maligna melano) ili ako se sumnja na njega

Što je Premium line – 4D koncept?

Nova linija u ponudi Revidermovih proizvoda, namijenjena najzahtjevnijim korisnicima. Ova Premium linija u sebi sadrži elemente za eliminaciju šećera u krvi te na taj način štiti od starenja i propadanja collagena. Samo osam proizvoda sastavni su dio linije koja će svakog korisnika ostaviti bez daha, od elegancije dizajna do nevjerojatnih učinaka. Najposebnije u liniji je svakako i mogućnost izrade individualnog seruma za svakog klijenta prema potrebama njegove kože. 

Koliko se nakon mikrodermoabrazije ne smijemo izlagati Suncu?

Nakon tretmana trebalo bi najmanje tri dana izbjegavati direktan boravak na suncu i odlazak u solarij. Operater koji izvodi tretman uvijek na kraju tretman završava nanoseći preparat sa zaštitnim faktorom, a dobro je koristiti zaštitni faktor i nakon tretmana.

Mikrodermoabraziju na taj način možemo raditi i u ljetnim mjesecima, ali je tada nećemo kombinirati s kiselinama.