Kraj godine idealan je za podvlačenje crte. To je vrijeme za osvrnuti se unazad i vidjeti koliko smo postigli te shodno tome koje ćemo si ciljeve postaviti za nadolazeću godinu.

Mi u Revidermu ljestvicu uvijek postavljamo visoko jer je to jedini ispravan način, a ujedno i garancija kvalitetne usluge koju pružamo.

Naša misija je od samih početaka vrlo jasna, istinska njega kroz cjelovit pristup u četiri jednostavna koraka: analiza kože, individualno kreirani dermatološki programi uz korištenje REVIDERM aparata, dermokozmetika za kućnu upotrebu i mineralni make-up.

Sa zadovoljstvom možemo zaključiti kako je svaka godina koju smo ostavili iza sebe bila uspješna pa tako ni ova, u najmanju ruku turbulentna 2020 nije iznimka. Osim iznimno zadovoljnih klijenata i klijentica, potvrda kvalitete našeg pristupa, uređaja i kozmetike su i nagrade struke i klijenata koje REVIDERM već gotovo uredno, svake godine dobiva.

COSMO BEAUTY AWARDS

Sada je prilika da se prisjetimo već davne 2017. godine koja je obilježena našom prvom osvojenom Cosmo beauty award nagradom za Stay on minerals puderom za lice. Tada nas je prepoznala struka, kao i 2018. i 2019. godine s Illusion loose minerals puderom za lice i Dreams come true maskarom. Međutim, ove godine s iznimnim zadovoljstvom primili smo nagradu za najbolji ruž, Mineral boost lipstick 6W Golden ginger, a zaslužili smo ga izborom čitateljica.

Nagrađivane proizvode možete pronaći na našem webshopu.

NAGRADA STRUKE: ESTETICA PREMIUM AWARDS

U ovoj godini na našu policu s nagradama sa zadovoljstvom smo dodali i nagradu portala estetica.hr u kategoriji najboljeg proizvoda za proširene bore, Reviderm Oleosa control fluid.

Pročitaj više.

WOMEN IN ADRIA – MIKRO PODUZETNICA GODINE

Kristina Ukalović u studenom 2020 osvojila je nagradu za “Mikro poduzetnicu godine” od strane udruženja Women in Adria. Vlasnica tvrtke Kris derma, koja je generalni zastupnik Reviderma za područje Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije postigla je izniman uspjeh u ovoj izazovnoj godini.

Pročitaj više.

Nije nam lako, ali ako slijedimo svoje vizije i ciljeve, možemo sve ostvariti. Moramo si sami dati puls i motivacije da idemo dalje. Ništa ne možete sami, ali uz viziju i ljude možete učiniti čuda. Velika hvala mojim ljudima jer oni ostvaruju moje ciljeve, oni su moja druga obitelj, zajedno plačemo i zajedno se smijemo.

Volimo reći kako smo nagradu struke osvojili, obzirom se i drugi jednako uspješni brendovi natječu a za nagradu klijenata volimo reći da smo ju zaslužili. Istaknuti se izborom klijenata na tržištu prepunom kozmetičkih i dermokozmetičkih brendova nije nimalo lako ali zato vrijedi svake minute uložene u edukaciju, komunikaciju i kvalitetu.

Neka vaš prvi izbor uvijek bude kvaliteta!
Odaberite REVIDERM proizvode i usluge – prepoznate od strane struke i klijenata.

Pronađite svoj najbliži REVIDERM centar.

Related Posts