vega

Tretmani za više volumena, elastičnosti i čvrstoće

Prvi radiofrekvencijski tretman koji ne oštećuje kolagenska vlakna, a rezultat je vidljivo zategnuta koža s povećanim volumenom.

Zašto je baš ova vrsta radiofrekvencije revolucionarna i drugačija od ostalih?

Za razliku od tradicionalnih metoda radiofrekvencije, VEGA ne djeluje izravno na kolagen. Umjesto toga, ona ga stimulira koristeći proteine iz adipocita. Na taj način potičemo rast i proizvodnju kolagena bez oštećivanja ili trganja njegovih vlakana kao što to rade tradicionalne radiofrekvencije!

Tretmani radiofrekventnim valovima su se pokazali izvrsnim rješenjem u procesu sprječavanja starenja kože. Ova neinvazivna tehnika povećava volumen tkiva, potiče proizvodnju kolagena i zateže kožu. Bez obzira imate li problema s finim borama, opuštenom kožom ili gubitkom elastičnosti, bipolarna radiofrekvencija je učinkovit način za vraćanje svježine vašem licu.

Prednosti tretmana bipolarnom radiofrekvencijom:

Radiofrekvencijski valovi potiču stvaranje novih stanica i povećavaju volumen kože, čime se postiže prirodan izgled i osvježen ten.

Kolagen je ključni faktor za čvrstoću i elastičnost kože. Tretmani bipolarnom radiofrekvencijom potiču prirodnu proizvodnju kolagena, čime se smanjuju bore i poboljšava cjelokupna tekstura kože.

Gubitak elastičnosti kože jedan je od glavnih znakova starenja. Radiofrekvencija ciljano zagrijava dublje slojeve kože, što dovodi do zatezanja i podizanja kože, te vidljivog smanjenja opuštenosti.

Upotrebom VEGA radiofrekvencije, možemo postići izvanredne rezultate uz puno manju temperaturu. To znači da je tretman ugodniji, a vaša koža neće biti izložena nepotrebnoj toplini i neće se oštetiti njezin vaskularni dio.

KAKO DJELUJE VEGA?

Tijekom radiofrekventnog tretmana vegom, posebne elektrode provode izmjeničnu struju u kožu kako bi generirale toplinu do 43°C u DHJ. Ova umjerena temperatura je dovoljno visoka jer su dermalni adipociti osjetljiviji na toplinu nego adipociti u subkutisu. Vega koncentrira radiofrekvencijsku energiju specifično na granici dermisa subkutisa – što znači da sva energija oslobađa svoj učinak precizno na točno ciljanu strukturu. Time se pokreće učinkovit regeneracijski process i stimulira sinteza kolagena – uz minimalnu bol i bez opasnosti od opeklina.

Različite kapice imaju posebne elektrode, koje su postavljene na različitoj udaljenosti jedna od druge te provode izmjenične struje na određenoj frekvenciji duboko u koži kako bi generirale toplinu i spriječile procese starenja kože. Ove bipolarne elektrodne kapice precizno dovode energiju do idealne dubine. 

Vega uređaj radi na tri različita modaliteta koji su prilagođeni različitim problematikama i vrstama kože. Modaliteti se razlikuju po odabiru elektrodnih kapica koje će se koristiti za vrijeme zahvata.

Ovaj modalitet i elektrodnu kapicu koristimo kada tretiramo čvršću, deblju kožu, a posebno za regije obraza, gornju i donju čeljust te bradu.

Ovaj modalitet i elektrodnu kapicu koristimo kada tretiramo normalnu kožu, a posebno za regije oka, eventualno čela, obraza, čeljusi i kutnih područja lica.

Ovaj modalitet i elektrodnu kapicu koristimo kada tretiramo osjetljivu i tanku kožu, a posebno za regije čela i vrata te eventualno zonu oko očiju.

TKO SU KANDIDATI?

Ovaj tretman posebno je prilagođen koži koja je izgubila svoj elasticitet i tonus. Vegom možemo tretirati lice, vrat i dekolte, a uz pomoć tretmana vegom vrlo se uspješno rješavaju sljedeće problematike:

Ovaj se tretman preporuča svim tipovima kože. Postoje tri modaliteta rada vega uređaja, čiji će odabir ovisiti o vrsti, kvaliteti i problematici kože.

PRIPREMA ZA TRETMAN

Tretman vegom ne zahtjeva posebnu pripremu. Prije početka tretmana preporuka je napraviti Analizu kože kako bismo detaljno mogli procijeniti zatečeno stanje i tip kože te shodno rezultatima analize preporuči adekvatnu kombinaciju tretmana te isplanirati broj dolazaka.

TRAJANJE I TIJEK TRETMANA

Prije zahvata REVIDERM specijalist očistiti će vam lice te nakon čišćenja započeti s tretmanom koji traje otprilike sat vremena (uključujući čišćenje).

REZULTATI

Uz pomoć vege – potičući prirodne, regenerativne procese u koži – vraćamo izgubljen elasticitet i pojačavamo čvrstoću kože te vidljivo djelujemo na podizanje kontura lica.

Koža postaje zategnutija, a cijelo lice djeluje osvježeno, pomlađeno i zdravije.

VEGA JE DOSTUPNA U ODABRANIM REVIDERM CENTRIMA

Ova revolucionarna bifrekventna radiofrekvencijska tehnologija dostupna je samo u odabranim centrima i klinikama. Naručite se i zakažite vaš termin za prirodno zdraviju, svježiju i ljepšu kožu: