KONTAKTIRAJTE NAS

  O REVIDERMU

  REVIDERM dermokozmetika je metoda liječenja, koja do uspjeha dolazi vrstom, kvalitetom, koncentracijom i kombinacijom aktivnih tvari. Jednako važne su i korektivne metode. REVIDERM svoju inspiraciju pronalazi u prirodi i fiziologiji kože kako bi imitirao prirodne procese.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Kris Derma d.o.o.
  Srebrnjak 27a,
  10000 Zagreb

  Kontaktirajte nas bilo kada, stojimo vam na usluzi

  Imate pitanja? Iskoristite priliku i pitajte našu Kristinu.

  Uvod

  Ukoliko trebate pomoć, ovdje smo da vam pomognemo. Molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na info@reviderm.hr. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

  Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

  Ova Izjava sadrži naša pravila privatnosti te molimo da ju pažljivo pročitate kako biste se upoznali s načinom na koji obrađujemo vaše podatke. Pravila privatnosti opisuju vrste osobnih podataka koje prikupljamo o našim kupcima i pojašnjava kako koristimo, dijelimo i prenosimo prikupljene podatke, kao i mogućnosti dostupne našim kupcima vezane za obradu njihovih podataka. Također, opisujemo mjere koje poduzimamo radi zaštite sigurnosti podataka te kako nas možete kontaktirati vezano uz naša pravila privatnosti.

  Molimo pažljivo pročitajte ova pravila privatnosti. Pozivamo vas da ih povremeno provjerite tako da budete svjesni bilo kakvih izmjena uvjeta prikupljanja i obrade vaših osobnih podataka.

  Stranice koje pokriva ova izjava o privatnosti

  Ova Izjava o privatnosti odnosi se na sve web stranice u vlasništvu tvrtke Kris Derma d.o.o. i njihove domene. Na web stranicama Kris Derma d.o.o. postoje poveznice na web stranice trećih strana zbog raznih pogodnosti i informacija. Ako koristite te poveznice, napustit ćete web stranicu tvrtke Kris Derma d.o.o., koja ne kontrolira te web stranice niti njihove prakse zaštite privatnosti. Mi ne podržavamo niti ni na koji način ne predstavljamo web strane trećih strana.

  Kako prikupljamo podatke?

  Kako bi Vam pružili bolju uslugu, Kris Derma d.o.o. prikuplja i koristi osobne informacije na temelju vašeg pristanka u slučaju kad naručite proizvode ili usluge. Podaci koje prikupljamo isključivo koristimo za ispostavljanje ponuda te konačnu isporuku i iste ne dijelimo s trećom stranom.

  Vrste osobnih informacija koje nam date na tim stranicama mogu uključivati kontaktne informacije poput vašeg imena i prezimena, adrese, telefonskog broja i adrese e-pošte i druge jedinstvene podatke kao što su korisnički ID i lozinke, informacije o fakturiranju i transakcijama.

  Vaše podatke možemo prikupljati na iduće načine:

  • kada pregledavate naš online sadržaj (kolačići)
  • kada sudjelujete u našim natječajima, nagradnim igrama,
  • aktivnostima za kupce (npr. tretmani lica, kvizevi)
  • putem društvenih medija
  • putem prijave na newslettere

  Izuzev navedenog, osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte.

   

  Vrste osobnih podataka, koje možemo prikupljati su sljedeće:

  • registarski detalji (ime, poštanska adresa, e-mail adresa, broj mobilnog telefona i / ili drugi broja telefona)
  • osobni detalji (datum rođenja, spol)
  • podaci o korisničkoj podršci, upitnike i komentare korisničke podrške
  • lokacija i geolokacijski podaci koje vi pružite (npr. ukoliko na našoj stranici želite automatski pronaći vama najbližu trgovinu)
  • drugi podaci, koje nam vi pružite, kao posljedicu vašeg zahtjeva za specifični proizvod i / ili uslugu

  Kako koristimo vaše podatke?

  Kris Derma d.o.o. može koristiti vaše informacije:

  • da s vama komunicira o proizvodima i uslugama;
  • da vas obavijesti o novim uslugama i pogodnostima;
  • da vas obavijesti o promocijama i posebnim ponudama
  • provođenje statističkih ili anketnih analiza radi poboljšavanja usluga
  • osiguravanje da je sadržaj s web-stranice prezentiran na najučinkovitiji načini (personaliziranje iskustva)
  • administriranje web-stranice
  • poduzimanje istraživanja i analiza, uključujući efikasnost marketinških i reklamnih kampanja
  • analiziranje posjeta web-stranici i prilagođeno oglašavanje

   

  Digitalni marketing

  Kroz mreže prodavatelja reklamnog prostora, kao što su pretraživači poput Googlea i društveni mediji poput Facebooka, možemo usmjeravati naše oglase i poruke korisnicima.

  Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa našim web-stranicama naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web- stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka prenesenih tijekom posjeta.

  Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

   

  Google Analytics

  Ova web-stranica koristi Google Analytics, aktivnost web-analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja.

  Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimiziranom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka.

  Kod upućivanja na druge web-stranice stranice („links“) ne odgovaramo za sadržaj.

  Kris Derma d.o.o. drugima neće prodavati, iznajmljivati niti dati na korištenje vaše osobne podatke.

   

  Dječja privatnost

  Kris Derma d.o.o. ne prikuplja svjesno informacije o djeci mlađoj od 13 godina, niti su web stranice tvrtke Kris Derma d.o.o. namijenjene djeci mlađoj od 14 godina. Potičemo roditelje i staratelje da poduzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na Internetu.

  Održavanje sigurnosti podataka

  Kris Derma d.o.o. čini sve za zaštitu informacija koje ste nam povjerili kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, održali njihovu točnost i osigurali primjereno korištenje istih.

  Promjene ove Izjave

  Dođe li do izmjena u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti, promijenjenu Izjavu ćemo ovdje objaviti, a datum revizije ovog dokumenta ažurirati. Ako značajno izmijenimo našu Izjavu, mi vas možemo obavijestiti i na druge načine, poput slanja e-pošte ili stavljanja obavijesti na našu početnu stranicu.

  Datum izjave: Zagreb, 25.08.2018.

  Sigurnost podataka

  Sva podatkovna komunikacija između naše stranice i Vašeg internet preglednika je enkriptirana i potpuno sigurna. Sve informacije, poput Vašeg imena i ostalih osobnih podataka su sigurno pohranjene, na način da niti jedna osoba nije s njima upoznata. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Odricanje odgovornosti

  Tvrtka Kris Dema d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ove internetske stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove internetske stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove internetske stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internetske stranice. Tvrtka Kris Derma d.o.o. nastoji provjeriti točnost informacija na ovoj stranici. Međutim, tvrtka Kris Derma d.o.o. ne jamči da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije i proizvodi objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati netočnosti i tipološke pogreške.

  Uvod

  Kako bismo vam omogućili što bolje iskustvo pri posjećivanju naše stranice, te kako bi stranica radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija (cookies-kolačići). Korištenjem web stranice makeup.reviderm.hr pristajete na prikupljanje kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcije bit će vam nedostupne.

  Što je kolačić?

  Kolačić je informacija koju na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Kolačići omogućuju stranicama da prikažu informacije prilagođene vašim potrebama. Oni obično spremaju vaše postavke (session token) i određene postavke koje ste odabrali na web stranici, poput informacija o prozorima koji su otvoreni na naslovnoj stranici. Kada ponovno posjetite neku web stranicu, preglednik putem interneta prima kolačiće koji pripadaju toj stranici. Kolačići nam omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web stranicama kako bi mogli poboljšati funkcionalnost i učinkovitost naših stranica. Sve informacije koje prikupljaju kolačići akumuliraju se i anonimne su te omogućuju praćenje učinkovitosti stranice. Informacije prikupljene putem kolačića služe za internu upotrebu i ne dijelimo ih s drugim subjektima. Sve informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im vi niste omogućili te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

  Kolačić (cookie) je informacija koja se pohranjuje na Vaše računalo od strane Internet stranice koju posjećujete. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za internetsku stranicu kao što su odabrani jezik ili Internet adresa. Isto tako mogu spremati i druge informacije uključujući i osobne: osobno ime i/ili e-mail adresu.

  Ponovnim posjetom na istu stranicu Vaš preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj Internetskoj stranici koja istodobno prilagođava informacije Vašim potrebama.

  Ti kolačići nisu računalni programi i ne mogu biti izvedeni kao računalni kôd pa se ne mogu koristiti za širenje virusa niti na bilo koji drugi način pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Sama aktivnost prometa kolačića nije vidljiva dok postavke za spremanje i brisanje kolačića možete podesiti u Vašem Internet pregledniku.

  Pristanak na korištenje kolačića

  Ukoliko ne promijenite postavke u svojem Internet pregledniku, kojima se uskraćuje pristanak na korištenje kolačića, daljnjim korištenjem stranice www.reviderm.hr prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na Vaše računalo.

  Onemogućavanje kolačića

  U postavkama privatnosti Internet preglednika možete podešavati ili isključiti upotrebu kolačića. Za više informacija o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik koji koristite.

  Isključivanjem kolačića u Vašem pregledniku neke funkcionalnosti na ovim Internet stranicama nećete moći koristiti.

  Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

  Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.

  Više se možete informirati na sljedećim poveznicama:

  Kakvi kolačići postoje?

  Privremeni kolačići

  Privremeni podaci, poput stavki u košarici za kupnju, pohranjuju se pomoću privremenih kolačića ili tzv. kolačića sesije, a uklanjaju s računala po zatvaranju internetskog preglednika.

  Stalni kolačići

  Kolačići koji ostaju spremljeni na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika nazivaju se stalni. Stalni kolačići pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, kako bi kod ponovnog posjeta Internet stranicama olakšali prijavu. Oni ostaju pohranjeni na računalu sve dok ih u sigurnosnim postavkama Vašeg Internet preglednika ne uklonite.

  Kolačići od prve strane

  Kolačići prve strane generiraju se s Internet stranice koju gledate te mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića Internet stranice mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta istim Internet stranicama.

  Kolačići treće strane

  Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih Internet stranica (kao što su skočne ili bilo koje druge reklame) koje se nalaze na Internet stranicama koje gledate pomoću kojih se može pratiti korištenje interneta u marketinške svrhe.

  Koje kolačiće koristimo?

  Koriste li ove Internet stranice kolačiće?

  Mi koristimo kolačiće kako bi Vam pružili što bolje i lakše korištenje naših Internet stranica.

  Kakve kolačiće koristimo i zašto?

  Privremeni kolačići (engl. Session cookies) su kolačići koji se automatski brišu kada zatvorite internetski preglednik. Koristimo ih radi omogućavanja pristupa određenom sadržaju i omogućimo usluge koje možete koristiti nakon prijave sa svojim podacima na ove Internet stranice kao podatke svog račun ili košarice za kupovinu.

  Trajni kolačići (engl. Persistent cookies) imaju datum isteka određen velikim vremenskim intervalom te će do tada ostati pohranjeni u vašem pregledniku ili dok ih ručno ne izbrišete u sigurnosnim postavkama Internet preglednika.

  Ovi trajni kolačići se koriste za funkcionalnost kao što je “ostanite prijavljeni”, a korisnicima olakšava pristup kao registriranom korisniku. Za bolje razumijevanje navika korisnika također koristimo trajne kolačiće s ciljem prilagođavanja sadržaja i korisničkog iskustva našim korisnicima. Sve te informacije su anonimne jer iz njih ne vidimo individualne podatke korisnika.

  Ima li na ovim Internet stranicama kolačića treće strane?

  Postoji nekoliko vanjskih servisa koji na Vaša računala pohranjuju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane Internet stranice www.reviderm.hr, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo:

  • Društvene mreže – korisnici mogu dijeliti objave na društvenim mrežama Facebook, Tweeter, Google+ i Pin it koje će na Vaše računalo pohraniti kolačiće.
  • Mjerenje posjećenosti – ova Internet stranica koristi servis Google Analytics za mjerenje posjećenosti.

  Ukoliko želite onemogućiti navedeni servisi pohranjuju kolačiće na Vašem računalu, možete blokirati predmetne kolačiće.