True Care – put k zdravoj i blistavoj koži

REVIDERM filozofija istinske njege utemeljena je na našem uvjerenju da je svakoj koži potrebno prići individualno imajući u vidu sve njene potrebe te pronaći cjeloviti pristup koji će dovesti do poboljšanja prirodne funkcije kože i rezultata kojem težimo: zdrave, sjajne kože.

Kao što je svako ljudsko biće posebno i jedinstveno, takva je i svaka koža. Ona predstavlja naš najjači pirodni štit koji neumorno radi dan i noć kako bi nam pružila zaštitu od vanjkih čimbenika. Niti jedan drugi organ nema takav beskonačan i kontinuiran potecijal samoregeneracije kao koža. Stoga je glavno načelo REVIDERMa koži obezbijediti idealne uvijete kako bi se ponovno aktivirali procesi karakteristični za zdravu, neoštećenu situaciju.

Ovisno o genetskoj predodređenosti, životnom stilu i godinama, koža ipak treba i našu pomoć kako bi se održala zdravom i lijepom. I zato joj želimo dati najbolje moguće kako bi osigurali da svakodnevno bude ono što može biti i to radimo s tehnologijom i dermokozmetikom. Naš cilj je uvijek dopustiti koži da dosegne svoje optimalno stanje i zbog toga često moramo napustiti poznate puteve i kreirati svoje, uz nama dobro znane suputnike: ISKUSTVO, POVJERENJE I STRAST.

Naš put se zove True Careistinski oblik njege.