Svaka koža je jedinstvena, tako joj treba i pristupiti

Reviderm je razvio cjelovit pristup njegi kože lica koji je jedinstven pristup na ovim prostorima te u kojem se svakoj koži pristupa individualno i u kojem kroz 5 koraka dolazimo do optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože.

4 koraka do zdrave kože!

1. Profesionalna digitalna analiza kože

Digitalna analiza kože

Prvi korak cjelovitog pristupa je profesionalna digitalna analiza kože kojom se pomoću analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože te indikacije koje su prisutne (lučenje sebuma, proširenost pora, kapilare, hiperpigmentacije, seborea i slično).

Nakon profesionalne analize stručnjak će preporučiti najučinkovitije kombinacije tretmana i dermokozmetike za tip vaše kože te indikacije koje je prate.

2. Reviderm Mikrodermoabrazija

Reviderm mikrodermoabrazija

Drugi korak je uvijek tretman REVIDERM mikrodermoabrazije koja će učinkovito skinuti rožnati sloj kože i osigurati dermokozmetici bogatoj aktivnim sastojcima da prodre što dublje u kožu.

Kao dodatak mikrodermoabraziji često se, ovisno o indikacijama, uključuje i tretman ultrazvuka za što učinkovitije rezultate.

Treba li vam profesionalano savjetovanje o koži?

JAVITE SE KRISTINI ZA BESPLATAN SAVJET!

3. Kućna njega

Kućna njega

Nakon što je vaša koža dobila odgovarajući tretman mikrodermoabrazijom i prilagođenom profesionalnom dermokozmetikom stručnjak će vam preporučiti proizvode kućnu njegu.

Redovitim korištenjem Vaša koža dobiva točno one aktivne sastojke koji joj nedostaju i već su vidljivi rezultati.

4. Mineralni makeup

Mineralni makeup

Mikromineralni make-up zadnji je korak cjelovitog pristupa. Zahvaljujući dijamantnoj prašini i mikormineralnom kompleksu,

Reviderm Skin Jewels linija proizvoda može se koristiti nakon svakog tretmana, prilagođena je vašem tipu kože i osim prekrivanja kožu dodatno hrani i njeguje.

Prijavite se na Newsletter!

posebne pogodnosti te besplatni savjeti iz Reviderm svijeta na dohvat ruke!

Pitaj Kristinu

Telefon: + 385 99 239 9811
Email: info@REVIDERM.hr
Kris Derma d.o.o.
Nova Cesta 76, 10000 Zagreb
OIB: 77449587188