starenje kože

Starenje kože neizbježno, ali se može usporiti!

Ako spadate u sretnice s dobrim genima, čak i ako niste imale puno vremena za njegu, vaša koža i u zrelim godinama može izgledati lijepo, a lice i vrat biti mladoliki, bez mrlja ili bora. No, ako niste te sreće, a zbog studiranja, brige o djeci i obitelji te zahtjevnog posla si niste stigle priuštiti odgovarajuću njegu, velike su šanse da u zrelim godinama primijetite da je vaša koža zapamtila svaki dan kad ste preskočili skidanje šminke i prljavštine s lica, hidratantnu kremu ili zanemarili potrebu da svojoj koži priuštite neku posebnu njegu. 

Mnoge od nas u 40-ima se suočavaju s prvim znakovima propadanja lica, prvim borama ili mrljama, obješenom kožom na vratu i znakovima starenja kože na dekolteu i čini nam se da počinjemo izgledati starije nego što stvarno jesmo. To je, bez sumnje, pravi trenutak za to da posvetite malo vremena sebi i usporavanju znakova starenja na koži lica, vrata i dekoltea, što u konačnici bitno utječe i na to kako se osjećamo i kako se nosimo s godinama.

Želiš saznati kako ispravno njegovati svoju kožu?

Kontaktirajte najbližeg Reviderm specijalista

Kako možemo usporiti starenje kože?

Kako možemo usporiti starenje kože?

Kad se pojave prvi tragovi starenja, jedino čime možemo zaustaviti propadanje lica, stvaranje novih bora i popraviti teksturu kože te potaknuti stvaranje novog kolagena su različiti anti-age tretmani. Naime, bez obzira na to što je kozmetička industrija najbrže rastuća industrija te da se kontinuirano razvijaju nove tehnologije i metode s ciljem zaustavljanja procesa starenja, iskustvo pokazuje da samo sinergijom nekoliko različitih metoda možemo postići kvalitetne i vidljive rezultate.

Važno je djelovati istovremeno na različitim razinama kože, odnosno ozabrati najbolje metode kojima ćemo djelovati na kožu u nekoliko koraka koji se međusobno podupiru i nadopunjuju.

Revidermov mini anti-age tretman

Revidermov mini anti-age tretman

Iskustvo stručnjaka koji koriste Reviderm sermokozmetiku i rade na temeljima Revidermove akademije pokazuju da je najbolji početak i zlatni standard u njezi kože s prvim znakovima starenja postupak mikrodermoabrazije, uz pomoć kojega se uklanja rožnati sloj kože. Time se omogućava bolje djelovanje tretmana koji slijede, a to su radiofrekvencija, mikroneedling ili laser rejuvinacije. To su tretmani kojima se potiče stvaranje novog kolagena i zatezanje kože. 

Prvi efekti ovakvog pristupa vidljivi su već nakon mjesec dana, no treba imati na umu da je za značajno poboljšanje izgleda kože ipak potrebno strpljenje. Naime, kod zrele kože kod koje je kolagen dosta istrošen i nastupila je vidljiva atrofija može biti potrebno i do 3 mjeseca da bi se vidjeli rezultati. Međutim, kad se mini anti-age tretman ponovi tri do četiri puta u tom razdoblju, rezultati će trajati duže vrijeme i dovoljno je samo povremeno ponoviti tretman, radi održavanja.

Dodatne mogućnosti za usporavanje starenja kože

Ako se odlučite za apliciranje dermalnih fillera i botoxa, najbolje je to učiniti nakon cjelovitog mini anti-ageing tretmana, jer je tada izgled lica najprirodniji i potrebno je manje fillera da bi se dobili bolji rezultati.

Izdvajamo iz Revidermove linije za kućnu njegu protiv starenja kože

Odabir proizvoda

Nakon što se tijekom mini anti-age procesa potakne proizvodnja kolagena, jako je važno da pravilnim odabirom proizvoda za kućnu njegu dodatno hranimo stanice kože. Reviderm dermokozmetika s visokim udjelom aktivnih sastojaka i malim molekulama lako će rodrijeti sve do dermisa.

Reviderm Dermokozmetika

linija-proizvoda-za-masnu-kozu.png

Reviderm dermokozmetika sadrži visoki udio hyalurona, koji koži dubinski vraća vlagu, zatim pycnogenola, što je najjači antioksdidans na tržištu i peptida u različitim spojevima, koje koža prepoznaje kao prirodni kolagen i savršeno se veže za postojeći. Tu su i citokini, koji povećavaju ‘komunikaciju’ između stanica i značajan su faktor koji potiče stvaranje i aktiviranje novih stanica.

Savjet više protiv utjecaja sunca, slobodnih radikala i šećera na kožu

U okviru dodatne njege koju redovito moramo provoditi samostalno, treba imati na umu da su sunce, slobodni radikali i šećeri najveći neprijatelji našoj koži te da povremeno treba osigurati njegu koja može prevenirati posljedice koje ostavljaju na koži.

Prijavite se na Newsletter!

posebne pogodnosti te besplatni savjeti iz Reviderm svijeta na dohvat ruke!

Pitaj Kristinu

Telefon: + 385 99 239 9811
Email: info@REVIDERM.hr
Kris Derma d.o.o.
Nova Cesta 76, 10000 Zagreb
OIB: 77449587188