HYDRO infusion: anti-age hidratacijski tretman s REVIDERM potpisom

Ovaj tretman namijenjen je svima, a ponajviše zreloj i opuštenoj kožu kojoj je potrebna hidratacija. Antioksidacijske Rebalance alge vratit će koži sjaj i svježinu, a Contour lift formula u kombinaciji s moćnim ultrazvukom, pobrinut će se za lifting efekt.

Tretman se sastoji od nekoliko koraka: eksfolijacije kože pomoću tekućih enzima i enzimske paste, najnježnije mikrodermoabrazije na tržištu uz čiju ćemo pomoć otvoriti potkožje, aplikacije Contour lift formule i Rebalance algi, dubinske hidratacije uz pomoć REVIDERM ultrazvuka ili REVIDERM Cell Jet ultrazvuka te nanošenja Calming hydro ili Peptide line lift maske.

Za završnu njegu koristimo kombinaciju moćnih Pro microbioma i SPF kreme, ovisno o tipu kože.

Zašto HYDRO Infusion tretman

  • jer kombinacijom najnježnije mikrodermoabrazije potičemo obnovu kože
  • jer Jet Cell ultrazvuk koji koristimo potiče proizvodnju kolagena
  • jer kombinacijom Contour lift formule i Rebalance algi učinkovito potičemo anti-ageing procese

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

3. Mikrodermoabrazija

4. Contour lift formula + Rebalance alge + negazirana mineralna voda

5. Ultrazvučni gel + REVIDERM Ultrazvuk 20 min ili REVIDERM Cell jet ultrazvuk 12 min

6. Calming hydro mask ili Peptide line lift mask

7. Pro microbiome + SPF zaštitna krema ili After solar krema

REVIDERM ultrazvuk - tehnologija kojom prodiremo duboko u potkožje

Tretmani koji se izvode uz pomoć REVIDERM ultrazvuka ili REVIDERM cellJET  ultrazvuka iznimno su ugodni , povećavaju kapacitet vlažnosti kože, posebice kod suhe kože kod koje je taj gubitak posebno izražen.

Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se potaknula cirkulacija te se aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje. Njegov ultrazvučni val i određene frekvencije titranja tog vala te pulsacija omogućuju nježan, ali snažan utjecaj na potkožje.

Uz pomoć ultrazvuka kožu optimalno hidratiziramo te podižemo tonus i konture lica te ono izgleda svježije, mlađe i zdravije.

Contour lift formula u kombinaciji s Rebalance algama

Ostarjela koža smanjene čvrstoće te opuštene konture lica zahtijevaju promišljenu sinergiju tehnologije i aktivnih sastojaka. Visoko učinkovita Contour lift formula koja sadrži peptide identične koži u kombinaciji s antioksidacijskim Rebalance algama i ultrazvučnom cellJET tehnologijom od 10 MHz dati će rezultate u kratkom roku te vas dugoročno oduševiti.

Preparati koje koristimo u koraku završne njege:

Preparati koje koristimo u koraku završne njege imaju zadatak maksimalno hidratizirati potkožje kako bi kožu lica pripremili za visoke temperature te prevenirali nepoželjne posljedice u vidu bora te gubitka tonusa i volumena.

Calming hydro mask

Lipidi identični koži jačaju barijeru i zaštitne funkcije kože, trajno poboljšavaju hidrataciju i vraćaju prirodnu ravnotežu. Neurokozmetički antistresni kompleks ima upalni učinak te ublažava iritaciju i crvenilo. Koža je opipljivo umirena, uravnotežena i optimalno hidratizirana.

Peptide line lift mask

Maska za učvršćivanje s čak 5 biomimetičkih peptida. Maska također jača zaštitnu funkciju epiderme zbog visokog sadržaja ceramida. Kompleks biomimetičkih aminokiselina, zajedno s hijaluronskom kiselinom, osigurava trenutni intenzivan prodor vlage u epidermu. Maska je idealna za zrelu kožu s nedostatkom elastičnosti kojoj je potrebna regeneracija.

Pro microbiome serum

Predstavljaju sjajan dodatak dnevnoj rutini te se mogu kombinirati s kremama koje već koristite. Njihova osnovna uloga je dovesti bakterije koje žive na vašoj koži u idealnu ravnotežu. Odlično se nadopunjuju s dnevnom SPF zaštitom

 

SPF njega

REVIDERM SPF linija proizvoda s faktorima 20, 30 i 50 prilagođena je svim problematikama lica. Za sva tri proizvoda karakterističan je potpuni izostanak lipida – na taj način kožu, koja je dodatno opterećena znojenjem i visokim ljetnim temperaturama, optimalno hranimo i vlažimo.

HYDRO infusion tretman jedinstven je na tržištu jer istovremeno omogućava duboku hidrataciju i anti-age njegu prilagođenu ljetnim uvjetima.

Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na HYDRO infusion tretman kojim ćete zaštititi i omogućite vašoj koži novu mladost!