Feel your beauty

Naš kvartalni tretman Feel your beauty ciljano je osmišljen za zrelu kožu koja je izgubila sjaj i vitalnost. Namijenjen je svima koji traže idealno rješenje za kožu sklonu gubitku elasticiteta, borama i nedostatku tonusa.

Vrijeme je za REVIDERM proizvode s faktorima rasta

REVIDERM laboratorij sintetizirao je čak tri različita faktora rasta - EGF, FGF i IGF - koji djeluju sinergijski kako bi potaknuli regeneraciju kože na dubljim razinama, rezultirajući glatkom, čvrstom i hidratiziranom kožom. Faktori rasta su proteinski spojevi od iznimne važnosti u obnovi i regeneraciji tkiva u tijelu. Ovi faktori potiču rast novih stanica, proizvodnju kolagena i elastina te pridonose očuvanju zdravog i mladolikog izgleda kože.

Visoko kvalitetna njega zrele kože s REVIDERM potpisom

Novi kvartalni tretman Feel your beauty koristi proizvode s faktorima rasta, posebno osmišljene za kožu koja traži obnovu i mladenački sjaj. Tretman je dizajniran za intenzivnu njegu i prevenciju starenja, osiguravajući djelovanje aktivnih sastojaka do najdubljih slojeva kože.

Koraci tretmana:

Što klijenti mogu očekivati?

Uz kombinaciju naprednih tehnologija, kao što su mikrodermoabrazija i ultrazvuk, te snagu REVIDERM faktora rasta, Feel your beauty tretman nudi brzu transformaciju kože.

Nakon tretmana koža će izgledati osvježeno uz vidljiv lifting efekt. Posebno vidljiva promjena bit će ona u okoloočnoj zoni – tamni krugovi i vrećice oko očiju osjetno će se smanjiti, a kontura lica bit će zategnutija i sjajnija.

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku njege

Growth factor cell renewal eye serum, formuliran je kako bi zagladio bore i smanjio tamne krugove.

Obogaćen moćnim faktorima rasta poput EGF, FGF i IGF, ovaj serum intenzivno hidratizira i učvršćuje osjetljivo područje oko očiju za blistav, mladenački izgled.

Ovaj visokokvalitetan serum dizajniran je za aktiviranje regeneracije stanica i obnavljanje mladenačke vitalnosti.

Serum je dostupan za kupnju na i našem webshopu!

Growth factor cell renewal concentrate  potiče aktivaciju stanica s kompleksom faktora rasta djelujući na vidljivo zatezanje kože i njezinu čvrstoću.

Idealan je za kožu koja traži regeneraciju, posebno za zrelu kožu s izraženim znakovima starenja.

Osim faktora rasta, obogaćen je hijaluronskom kiselinom i boosterom za čvrstoću kože koji štiti i obnavlja njezine proteinske strukture.

Ovaj proizvod je dostupan za kupnju i na našem webshopu!

Growth factor cell renewal fluid idealan je za kožu kojoj su potrebne intenzivna hidratacija i obnova. 

Ovaj lagani 24-satni fluid svojom moćnom formulom i aktivnim sastojcima pruža  intenzivnu hidrataciju i obnovu, te poboljšava čvrstoću i tonus kože. Dodatno štiti kožu uz antioksidativnu zaštitu u obliku Vitamina C.

Uz pomoć inkapsuliranih glikoceramida jača kožnu barijeru.

Fluid je dostupan za kupnju i na našem webshopu!

Jedinstveni tretman na tržištu

Feel your beauty tretman dostupan je isključivo u REVIDERM centrima i kao takav jedinstven je na tržištu. Kombinira snagu REVIDERM faktora rasta s kvalitetom REVIDERM tehnologije u vidu mikrodermoabrazije i ultrazvuka.

Tretman će biti dostupan po promotivnoj cijeni 120,00 €.
Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na Feel your beauty tretman kojim ćete vašu umornu kožu vratiti u život!

Days
Hours
Minutes
Seconds