Garantirani rezultati!

Već trideset godina osnovna briga Reviderma je kako koži, našem najvećem organu, dati njegu koju zaslužuje. Od početka svog rada, ova renomirana njemačka tvrtka željela je istaknuti se na tržištu svojom profesionalnošću i posebnim cjelovitim pristupom koji klijentima garantira rezultate.

O Revidermu

Učinkovita dermokozmetika

U svojem portfoliju osim svjetski poznate dermokozmetičke linije proizvoda s visokim udjelom aktivnih sastojaka ima i nekoliko uređaja koji su osvojili kako njemačko tako i svjetsko tržište dobro poznatom njemačkom kvalitetom.

Nagrađivana tehnologija

Tako je Reviderm Skin Peeler uređaj za kristalnu mikrodermoabraziju najnagrađivaniji uređaj za tu vrstu usluge, 8 godina za redom dobio je Beauty Awards za najbolji uređaj na tržištu.

Skin Peeler kroz godine se je mijenjao, ali osnovna uloga, uklanjanje rožnatog sloja kože te poticanje diobe novih stanica ostala je ista, a  pozicionirala ga je na prvi odabir kada je riječ o tretiranju teksture kože.

Posebnost ovog uređaja je nadogradnja s dva ultrazvuka snage 3 i 10 MHz koji dodatno rade na drenaži te liftingu lica i dodatno ubrzavaju prodiranje aktivnih sastojaka za vrijeme tretmana.

Svoju paletu proizvoda upotpunili su i cell Jet ultrazvukom koji je oduševio primjenom unutar tretmana lica s programima za svaki kožni problem u kozmetologiji, ali isto tako i kao post tretman nakon medicinskih zahvata kao uređaj za rješavanje edema i hematoma.

Zadnja Revidermova uspješnica bio je Skin Needler koji je po mišljenju stručnjaka najsofisticiraniji uređaj za mikroneedling na tržištu, oduševio je novim linijski poredanim iglicama visoke kvalitete , motorom najjače snage te preciznošću  i kontrolom dubine uboda čime se smanjio broj nuspojava.

REVIDERM je idealan partner za rast i profitabilnost svakog centra jer prenosimo učinkovitu „know-how“ metodu u kojoj uz jedinstvene edukacije u sklopu Reviderm Akademije dobivate i individualna rješenja za poslovnu optimizaciju svog centra.

Želiš napredovati u svom poslu, produbiti svoja znanja o koži, znati spajati metode i raditi sinergije ili tražiš kvalitetnog partnera za rast svog centra?

Javi nam se i kreni ostvarivati svoje ciljeve!

Jedinstveni sustav edukacija

Reviderm predstavlja kompletan holistički koncept kojem je osnova prepoznavanja specifičnosti svake kože i njenih potreba te izrada plana njege koji će osigurati najbolje rezultate.

Ono što nas izdvaja od ostalih brandova na tržištu je jedinstveni sustav edukacija te support koji dajemo centrima koji su u Reviderm sustavu.

Cjelovit pristup koži

Reviderm Hrvatska, proširio je svoj rad na području BiH i Slovenije, već 15 godina implementira cjeloviti pristup njezi kože koji uključuje:

• analizu kože profesionalnim analizatorom

• sustav tretmana uz Reviderm kristalnu mikrodermoabraziju i dermokozmetiku s visokim udjelom aktivnih sastojaka

• kućnu njegu

• liniju mikromineralnog make up-a.

Javite nam se

Telefon: + 385 99 239 9811
Email: info@REVIDERM.hr
Kris Derma d.o.o.
Nova Cesta 76, 10000 Zagreb
OIB: 77449587188