KONTAKTIRAJTE NAS

  O REVIDERMU

  REVIDERM dermokozmetika je metoda liječenja, koja do uspjeha dolazi vrstom, kvalitetom, koncentracijom i kombinacijom aktivnih tvari. Jednako važne su i korektivne metode. REVIDERM svoju inspiraciju pronalazi u prirodi i fiziologiji kože kako bi imitirao prirodne procese.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Kris Derma d.o.o.
  Horvatovac 32a,
  10000 Zagreb

  Kontaktirajte nas bilo kada, stojimo vam na usluzi

  Imate pitanja? Iskoristite priliku i pitajte našu Kristinu.

  Uvod

  Ova Izjava sadrži naša pravila privatnosti te molimo da ju pažljivo pročitate kako biste se upoznali s načinom na koji obrađujemo vaše podatke.

  Pravila privatnosti opisuju vrste osobnih podataka koje prikupljamo o našim kupcima i pojašnjava kako koristimo, dijelimo i prenosimo prikupljene podatke, kao i mogućnosti dostupne našim kupcima vezane za obradu njihovih podataka. Također, opisujemo mjere koje poduzimamo radi zaštite sigurnosti podataka te kako nas možete kontaktirati vezano uz naša pravila privatnosti.

  Molimo pažljivo pročitajte ova pravila privatnosti. Pozivamo vas da ih povremeno provjerite tako da budete svjesni bilo kakvih izmjena uvjeta prikupljanja i obrade vaših osobnih podataka.

  Stranice koje pokriva ova izjava o privatnosti

  Ova Izjava o privatnosti odnosi se na sve web stranice u vlasništvu tvrtke Kris Derma d.o.o. i njihove domene. Na web stranicama Kris Derma d.o.o. postoje poveznice na web stranice trećih strana zbog raznih pogodnosti i informacija. Ako koristite te poveznice, napustit ćete web stranicu tvrtke Kris Derma d.o.o., koja ne kontrolira te web stranice niti njihove prakse zaštite privatnosti. Mi ne podržavamo niti ni na koji način ne predstavljamo web strane trećih strana.

  Prikupljanje osobnih informacija

  Prikupljanje osobnih informacija

  Kako bi Vam pružili bolju uslugu te omogućili lakše naručivanje naših proizvoda, Kris Derma d.o.o. prikuplja i koristi osobne informacije na temelju vašeg pristanka u slučaju kad naručite proizvode ili usluge. Podaci koje prikupljamo isključivo koristimo za ispostavljanje ponuda te konačnu isporuku i iste ne dijelimo s trećom stranom. Vrste osobnih informacija koje nam date na tim stranicama mogu uključivati kontaktne informacije poput vašeg imena i prezimena, adrese, telefonskog broja i adrese e-pošte i druge jedinstvene podatke kao što su korisnički ID i lozinke, informacije o fakturiranju i transakcijama. Vaše podatke možemo prikupljati na iduće načine:

  • prilikom vaše narudžbe na web trgovini www.makeup.reviderm.hr putem registracije kupca
  • kada pregledavate naš online sadržaj (kolačići)
  • kada sudjelujete u našim natječajima, nagradnim igrama,
  • aktivnostima za kupce (npr. tretmani lica, kvizevi)
  • putem društvenih medija
  • putem prijave na newslettere

   

  Izuzev navedenog, osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte. Vrste osobnih podataka, koje možemo prikupljati su sljedeće:

  • registarski detalji (ime, poštanska adresa, e-mail adresa, broj mobilnog telefona i / ili drugi broja telefona)
  • osobni detalji (datum rođenja, spol)
  • korisničko ime i lozinka (prilikom web kupovine)
  • podaci o kupnjama i transakcijama (vrsta i broj kupljenih i vraćenih proizvoda)
  • podaci o korisničkoj podršci, upitnike i komentare korisničke podrške
  • lokacija i geolokacijski podaci koje vi pružite (npr. ukoliko na našoj stranici želite automatski pronaći vama najbližu trgovinu)
  • drugi podaci, koje nam vi pružite, kao posljedicu vašeg zahtjeva za specifični proizvod i / ili uslugu

   

  NAPOMENA! Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Pročitajte izjavu o sigurnosti online plaćanja.

  Kako koristimo vaše podatke?

  Kris Derma d.o.o. može koristiti vaše informacije:

  • da vam pomogne kod narudžbi;
  • da s vama komunicira o proizvodima i uslugama;
  • da vas obavijesti o novim uslugama i pogodnostima;
  • da vas obavijesti o promocijama i posebnim ponudama
  • provođenje statističkih ili anketnih analiza radi poboljšavanja usluga
  • osiguravanje da je sadržaj s web-stranice prezentiran na najučinkovitiji načini (personaliziranje iskustva)
  • administriranje web-stranice
  • poduzimanje istraživanja i analiza, uključujući efikasnost marketinških i reklamnih kampanja
  • analiziranje posjeta web-stranici i prilagođeno oglašavanje

  Digitalni marketing

  Kroz mreže prodavatelja reklamnog prostora, kao što su pretraživači poput Googlea i društveni mediji poput Facebooka, Instagrama te platforme Mail Chimp i Tidio Chat  možemo usmjeravati naše oglase i poruke korisnicima. Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa našim web-stranicama naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web- stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka prenesenih tijekom posjeta. Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

  Google Analytics

  Ova web-stranica koristi Google Analytics, aktivnost web-analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja. Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimiziranom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka. Kod upućivanja na druge web-stranice stranice („links“) ne odgovaramo za sadržaj. Kris Derma d.o.o. drugima neće prodavati, iznajmljivati niti dati na korištenje vaše osobne podatke.

  Dječja privatnost

  Kris Derma d.o.o. ne prikuplja svjesno informacije o djeci mlađoj od 13 godina, niti su web stranice tvrtke Kris Derma d.o.o. namijenjene djeci mlađoj od 14 godina. Potičemo roditelje i staratelje da poduzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na Internetu.

  Održavanje sigurnosti podataka

  Održavanje sigurnosti vaših podataka

  Kris Derma d.o.o. čini sve za zaštitu informacija koje ste nam povjerili kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, održali njihovu točnost i osigurali primjereno korištenje istih.

  Promjene ove Izjave

  Dođe li do izmjena u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti, promijenjenu Izjavu ćemo ovdje objaviti, a datum revizije ovog dokumenta ažurirati. Ako značajno izmijenimo našu Izjavu, mi vas možemo obavijestiti i na druge načine, poput slanja e-pošte ili stavljanja obavijesti na našu početnu stranicu. Datum izjave: Zagreb, 25.04.2018.

  Sigurnost podataka

  Pri kupnji na Reviderm Make-Up internetskoj trgovini ste potpuno sigurni. Sva podatkovna komunikacija između naše internetske trgovine i Vašeg internet preglednika je enkriptirana i potpuno sigurna.

  Sve informacije, poput broja kreditne kartice, Vašeg imena i ostalih osobnih podataka su sigurno pohranjene, na način da niti jedna osoba nije s njima upoznata. S Vašim podacima upravlja provjeren automatizirani sustav naplate.

  Kris Derma d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

  Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Uvod

  Kako bismo vam omogućili što bolje iskustvo pri posjećivanju naše stranice, te kako bi stranica radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija (cookies-kolačići).

  Korištenjem web stranice reviderm.hr pristajete na prikupljanje kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcije bit će vam nedostupne.

  Što je kolačić?

  Kolačić je informacija koju na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Kolačići omogućuju stranicama da prikažu informacije prilagođene vašim potrebama. Oni obično spremaju vaše postavke (session token) i određene postavke koje ste odabrali na web stranici, poput informacija o prozorima koji su otvoreni na naslovnoj stranici. Kada ponovno posjetite neku web stranicu, preglednik putem interneta prima kolačiće koji pripadaju toj stranici. Kolačići nam omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web stranicama kako bi mogli poboljšati funkcionalnost i učinkovitost naših stranica. Sve informacije koje prikupljaju kolačići akumuliraju se i anonimne su te omogućuju praćenje učinkovitosti stranice. Informacije prikupljene putem kolačića služe za internu upotrebu i ne dijelimo ih s drugim subjektima. Sve informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im vi niste omogućili te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

   

  Više o kolačićima?

  Kolačić (cookie) je informacija koja se pohranjuje na Vaše računalo od strane Internet stranice koju posjećujete. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za internetsku stranicu kao što su odabrani jezik ili Internet adresa. Isto tako mogu spremati i druge  informacije uključujući i osobne: osobno ime i/ili e-mail adresu. Ponovnim posjetom na istu stranicu Vaš preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj Internetskoj stranici koja istodobno prilagođava informacije Vašim potrebama. Ti kolačići nisu računalni programi i ne mogu biti izvedeni kao računalni kôd pa se ne mogu koristiti za širenje virusa niti na bilo koji drugi način pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Sama aktivnost prometa kolačića nije vidljiva dok postavke za spremanje i brisanje kolačića možete podesiti u Vašem Internet pregledniku.

  Pristanak na korištenje kolačića

  Ukoliko ne promijenite postavke u svojem Internet pregledniku, kojima se uskraćuje pristanak na korištenje kolačića, daljnjim korištenjem stranice www.reviderm.hr prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na Vaše računalo.

  Onemogućavanje kolačića

  U postavkama privatnosti Internet preglednika možete podešavati ili isključiti upotrebu kolačića. Za više informacija o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik koji koristite.

   

  Isključivanjem kolačića u Vašem pregledniku neke funkcionalnosti na ovim Internet stranicama nećete moći koristiti.

  Dodatne informacije oko onemogućavanja kolačića

  Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim poveznicama:

  Kakvi kolačići postoje?

  Privremeni kolačići

  Privremeni podaci, poput stavki u košarici za kupnju, pohranjuju se pomoću privremenih kolačića ili tzv. kolačića sesije, a uklanjaju s računala po zatvaranju internetskog preglednika.

  Stalni kolačići

  Kolačići koji ostaju spremljeni na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika nazivaju se stalni. Stalni kolačići pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, kako bi kod ponovnog posjeta Internet stranicama olakšali prijavu. Oni ostaju pohranjeni na računalu sve dok ih u sigurnosnim postavkama Vašeg Internet preglednika ne uklonite.

  Kolačići od prve strane

  Kolačići prve strane generiraju se s Internet stranice koju gledate te mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića Internet stranice mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta istim Internet stranicama.

  Kolačići treće strane

  Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih Internet stranica (kao što su skočne ili bilo koje druge reklame) koje se nalaze na Internet stranicama koje gledate pomoću kojih se može pratiti korištenje interneta u marketinške svrhe.

  Koje kolačiće koristimo?

  Koriste li ove Internet stranice kolačiće?

  Mi koristimo kolačiće kako bi Vam pružili što bolje i lakše korištenje naših Internet stranica.

  Kakve kolačiće koristimo i zašto?

  Privremeni kolačići (engl. Session cookies) su kolačići koji se automatski brišu kada zatvorite internetski preglednik. Koristimo ih radi omogućavanja pristupa određenom sadržaju i omogućimo usluge koje možete koristiti nakon prijave sa svojim podacima na ove Internet stranice kao podatke svog račun ili košarice za kupovinu. Trajni kolačići (engl. Persistent cookies) imaju datum isteka određen velikim vremenskim intervalom te će do tada ostati pohranjeni u vašem pregledniku ili dok ih ručno ne izbrišete u sigurnosnim postavkama Internet preglednika. Ovi trajni kolačići se koriste za funkcionalnost kao što je “ostanite prijavljeni”, a korisnicima olakšava pristup kao registriranom korisniku. Za bolje razumijevanje navika korisnika također koristimo trajne kolačiće s ciljem prilagođavanja sadržaja i korisničkog iskustva našim korisnicima. Sve te informacije su anonimne jer iz njih ne vidimo individualne podatke korisnika.

  Ima li na ovim Internet stranicama kolačića treće strane?

  Postoji nekoliko vanjskih servisa koji na Vaša računala pohranjuju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane Internet stranice www.makeup.reviderm.hr, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo:

  • Društvene mreže – korisnici mogu dijeliti objave na društvenim mrežama Facebook, Tweeter, Google+ i Pin it koje će na Vaše računalo pohraniti kolačiće.
  • Mjerenje posjećenosti – ova Internet stranica koristi servis Google Analytics za mjerenje posjećenosti.

  Ukoliko želite onemogućiti navedeni servisi pohranjuju kolačiće na Vašem računalu, možete blokirati predmetne kolačiće.

  Uvod

  Ovi opći uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno podnošenja prigovora na proizvode ponuđene na internetskim stranicama našeg webshopa.

  Prodavatelj putem stranice https://reviderm.hr/ pruža uslugu prodaje putem svog webshopa. Korištenjem usluge KRIS DERMA d.o.o.  webshopa smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Općim odredbama uvjeta prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem KRIS DERMA d.o.o.  webshopa te prava i obveze koje proizlaze iz Ugovora sklopljenih na daljinu između Potrošača kao krajnjeg kupca i KRIS DERMA d.o.o. webshopa i smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora, a sve u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, način plaćanja, prigovore i povrat, dostavu, zaštitu i tajnost osobnih podatka i druga pitanja vezana uz korištenje https://reviderm.hr/ i online kupnje.

  Prodavatelj/Trgovac

  Prodavatelj je trgovačko društvo:

  KRIS DERMA d.o.o.

  Sjedište društva: Horvatovac 32a, Zagreb

  Tel: + 385 99 239 9811, + 385 1 889 3783

  E-mail adresa: info@REVIDERM.hr

  Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem:

  MBS: 080717694

  OIB: 77449587188

  Kupac/Potrošač

  1. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Pravna i fizička osoba, posjetitelj KRIS DERMA d.o.o., web shopa https://reviderm.hr/ koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podatka te naručila proizvod ili uslugu.
  1. Korištenje usluga KRIS DERMA d.o.o. webshopa odobrava se isključivo punoljetnim osobama, uporaba i korištenje istoga od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i /ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenje, a Prodavatelj ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
  1. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili osobe kojoj je oduzeta poslovna sposobnost mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe kojima je oduzeta poslovna sposobnost u odnosu na poduzimanje pravnih poslova mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za ugovore sklopljene protivno ovoj odredbi.

  Informacije o narudžbi

  Svi proizvodi koje je moguće dodati u košaricu su načelno raspoloživi za isporuku. Ukoliko postoje proizvodi koje nemamo na zalihi, program će Kupca o tome obavijestiti, a mi ćemo Kupcu naknadno javiti mogući rok isporuke proizvoda.

  Postoje rijetke iznimke da se proizvod doda u košaricu, te istovremeno proda sva zaliha sa skladišta u trgovini. U tom slučaju ćemo Kupca naknadno obavijestiti informirajući ga o sljedećem roku isporuke, odnosno ukoliko mu je kartica terećena, vratiti uplaćeni iznos.

  Zaprimanje potvrde narudžbe

  Čim Kupac naruči robu, primit će e-mail potvrdu primitka narudžbe uz priložene opće uvjete prodaje. U odjeljku računa Kupca „Izvršene narudžbe“ može se vidjeti stanje narudžbe i pronaći poveznicu pomoću koje Kupac može pratiti njezinu točnu lokaciju nakon što je dostavljačka tvrtka obradi. Kupcu će biti poslana i e-pošta s poveznicom za praćenje paketa čim bude spreman za isporuku. Ako ne primi ovaj e-mail Kupac je slobodan obratiti nam se na makeup@reviderm.hr, tako da možemo istražiti i potvrditi da je narudžba poslana uspješno.

  Kupoprodajne cijene

  Cijene koje su navedene na internetskoj stranici uključuju trenutnu zakonsku stopu PDV-a. Na svakom proizvodu istaknut je iznos maloprodajne cijene i iznos cijene za jedinicu mjere proizvoda osim ako je istovjetna s maloprodajnom cijenom proizvoda. Maloprodajna cijena personalizirana je na osnovi sustava automatiziranog donošenja odluka.

  Prilikom obavljanja posebnih oblika prodaje (prodaja proizvoda po cijenama nižim od cijena u redovnoj prodaji, npr. akcijska prodaja, rasprodaja, sezonsko sniženje, prodaja robe s greškom, prodaja robe kojoj istječe rok uporabe), istaknuta je cijena koja se primjenjuje tijekom trajanja takvog oblika prodaje i najniža cijena koja je primjenjivana za istu robu tijekom razdoblja od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

  Zadržavamo pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku.

  Cijena dostave

  Za područje Hrvatske i Slovenije pošiljke dostavlja kurirska služba GLS. Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka, na adresu koju navedete u narudžbi. Dostava je BESPLATNA.

  Ukoliko naručitelj (kupac) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti “obavijest o prispijeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave unutar 7 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju. Ako Kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti Prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

  Cijena dostave za ostale zemlje uvećava se za cijene dostave prema važećem cjeniku dostavne službe.

  Ostali uvjeti dostave

  Proizvodi će biti zapakirani i zaštićeni tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prodavatelj napominje Kupcu da prilikom preuzimanja proizvoda provjeri eventualna oštećenja na ambalaži i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbije preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

  Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu i na otpremnici navesti sve primjedbe vezane uz dostavu (oštećenje ambalaže, manjak…) te je tada predati dostavljaču, koji će je uzeti kao potvrdu o dostavi/ preuzimanju. Prodavatelj poziva Kupca da obavezno slika oštećenu pošiljku te mu pošalje slike oštećenja na makeup@reviderm.hr.

  Rok isporuke i dostava

  Dostava je u većini slučajeva unutar 48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe), osim za otoke i mala mjesta, gdje se roba dostavlja u nekoliko navrata tjedno. Dostava se vrši radnim danom od ponedjeljka do petka.

  Plaćanje

  Naručene proizvode i usluge možete platiti na jedan od sljedećih načina:

  • kreditnim i/ili debitnim karticama: American, MasterCard, Maestro, Visa
  • plaćanje pouzećem
  • Virmanski / Opća uplatnica / Internet bankarstvo

  U slučaju preuzimanja robe na prodajnom mjestu, naručene proizvode nije moguće podići odmah po uplati, već kada uplata bude evidentirana.

  Ispravnost pošiljke

  Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na svojoj internetskoj stranici.

  Prodavatelj ukazuje Kupcu da su moguće varijacije u bojama/ nijansama proizvoda ovisno o postavkama pojedinih ekrana te da slika koja ilustrira proizvod na webshopu ne mora nužno odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

  Povrat proizvoda

  Ukoliko Kupac nije zadovoljan s proizvodom iz bilo kojeg razloga, svoju narudžbu može otkazati bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. U tom slučaju, Kupac proizvod može vratiti (u originalnom pakiranju) u roku od 14 dana od dana primitka robe, a mi ćemo ga zamijeniti ili vratiti novac. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke GLS. Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Prodavatelj, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi Kupac.

  Kupac je odgovoran za proizvod čiji se povrat vrši sve dok ne dođe u našu poslovnicu.

  Savjetuje se Kupcu da sačuva poštansku potvrdu koju će dobiti prilikom povrata proizvoda kao dokaz o izvršenom povratu proizvoda.

  Povrat novca ili zamjena proizvoda će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata proizvoda na adresu.

  Naša adresa je:

  Kris Derma d.o.o.,
  Horvatovac 32a,
  10 000 Zagreb.

  Jednostrani raskid ugovora

  Kupac ima pravo jednostrano raskinuti Ugovor, ne navodeći za to razlog, od dana njegova sklapanja u roku od četrnaest (14) dana. Ukoliko Kupac želi jednostrano raskinuti ugovor dužan je ispuniti i poslati izjavu o raskidu ugovora (koja je dostupna na linku) na mail adresu:  makeup@reviderm.hr pri čemu ćemo Kupcu Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Ako Kupac jednostrano raskine Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Kupca primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili izjavu Kupca o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje u posjed vraćene robe. Prodavatelj je dužan izvršiti povrat novca služeći se istim sredstvima plaćanja kojim se koristio Kupac prilikom plaćanja, osim ako Kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja. Proizvod ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke GLS bez odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije unutar 14 dana od dana kada smo obaviješteni o raskidu ovog ugovora.

  Isključivanje prava na jednostrani raskid ugovora

  Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat proizvoda ako je:

  • predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave ( zbog higijenskih razloga ne možemo prihvatiti povrat proizvoda koji je nakon dostave otvaran ( npr. kremu, puder, serum), a čija sterilnost time može biti kompromitirana)

  Pisani prigovor

  Ukoliko je Kupac dobio proizvod koji nije naručio ili je dobio proizvod s greškom odnosno koji  ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe ili  ima bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, ima pravo na pisani prigovor. Kupac prigovor podnosi putem obrasca za prigovor (Kliknite na link za preuzimanje obrasca) koji je dužan ispuniti i poslati na mail adresu: makeup@reviderm.hr, pri čemu ćemo Kupcu, primitak prigovora potvrditi bez odgađanja elektroničkom poštom te dati odgovor na prigovor najkasnije u roku od 15 dana od dana primitka prigovora, jasno se izjašnjavajući prihvaćamo li osnovanost zaprimljenog prigovora.

  Odricanje od odgovornosti

  Tvrtka Kris Derma d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ove internetske stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove internetske stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove internetske stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internetske stranice.

  Tvrtka Kris Derma d.o.o. nastoji provjeriti točnost informacija na ovoj stranici. Međutim, tvrtka Kris Derma d.o.o. ne jamči da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije i proizvodi objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati netočnosti i tipološke pogreške.

  Internetsko rješavanje sporova

  Ako Kupac ima problem s robom ili uslugom koju je kupio na internetu može podnošenjem prijave pokrenuti postupak za rješavanje sporova protiv trgovaca pred tijelom za alternativno rješavanje potrošačkih sporova u skladu sa Zakonom o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova na Platformi za online rješavanje potrošačkih sporova. Tu će prijavu zatim riješiti neovisno tijelo za rješavanje sporova.

  U slučaju potrebe podnošenja pritužbi te rješavanja potrošačkih sporova online možete se koristiti navedenom platformom. Platformi kao i svim potrebnim informacijama možete pristupiti putem linka http://ec.europa.eu/odr.