Novi HYDRO boost tretman

Voda čini više od 70% našeg organizma. Bez vode naš organizam ne funkcionira. Isto vrijedi i za kožu lica. Ljetni mjeseci i visoke temperature uvjerljivo su najzahtjevniji period za kožu lica.

Ultraljubičase zrake djeluju na kolagenska i elastinska vlakna isušujći epidermalni sloj kože. Posljedično, koža postaje tanja i gubi tonus te se dodatno stvaraju sitne bore koje se, ukoliko ih ne tretiramo, s vremenom produbljuju.

Zato koža ljeti treba pojačanu brigu u vidu tretmana koji će joj omogućiti neophodnu hidrataciju te omogućiti da izbjegnemo vidljive i dugoročne posljedice:

  • gubitak vlage – vidljive fine bore
  • gubitak tonusa i volumena – vidljivo ostarjela koža
  • pretjerana proizvodnja melanina – hiperpigmentacijske mrlje

Vrijeme je za naš novi kvartalni tretman. U ovom ljetnom periodu naš je apsolutni fokus HIDRATACIJA!  Iz tog razloga naš je stručni tim osmislio HYDRO boost tretman uz čiju pomoć koži lica osiguravamo optimalnu dozu njege i vlage te ju pripremamo za izlaganje suncu bez rizika.

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

3. Ultrazvučni gel + REVIDERM Ultrazvuk 20 min ili REVIDERM Cell jet ultrazvuk 12 min

4. Nanošenje HYAL plumping ampule

5. Hydro 2 infusion mask + collagen eye pads

6. Završna njega s Pro microbiome serumom + 20, 30 ili 50 SPF ili Hydro2 infusion cream

REVIDERM ultrazvuk - tehnologija kojom prodiremo duboko u potkožje

Tretmani koji se izvode uz pomoć REVIDERM ultrazvuka iznimno su ugodni , povećavaju kapacitet vlažnosti kože, posebice kod suhe kože kod koje je taj gubitak posebno izražen.

Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se potaknula cirkulacija te se aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje. Njegov ultrazvučni val i određene frekvencije titranja tog vala te pulsacija omogućuju nježan, ali snažan utjecaj na potkožje.

Uz pomoć ultrazvuka kožu optimalno hidratiziramo te podižemo tonus i konture lica te ono izgleda svježije, mlađe i zdravije.

Preparati koje koristimo u koraku završne njege:

Preparati koje koristimo u koraku završne njege imaju zadatak maksimalno hidratizirati potkožje kako bi kožu lica pripremili za visoke temperature te prevenirali nepoželjne posljedice u vidu bora te gubitka tonusa i volumena.

Hyal plumping ampula

HYAL plumping ampula koncentrat je hijaluronske kiseline koja osigurava dodatnu vlagu, te djeluje kao dugoročno punilo – fine bore na dekolteu i oko očiju nakon tretmana bit će omekšane i zaglađenije.

Hydro Infusion mask + Collagen Eye Pads

Hydro Infusion maska sadrži poseban aktivni sastojak Filaggrinolom i biomimetičke aminokiseline te uspješno potiče proizvodnju vlastitih prirodnih hidratantnih faktora (NMF) kože, uravnotežuje hidrataciju i poboljšava sposobnost održivog vezanja vlage.

Pro microbiome serum

Predstavljaju sjajan dodatak dnevnoj rutini te se mogu kombinirati s kremama koje već koristite. Njihova osnovna uloga je dovesti bakterije koje žive na vašoj koži u idealnu ravnotežu. Odlično se nadopunjuju s dnevnom SPF zaštitom

SPF njega

REVIDERM SPF linija proizvoda s faktorima 20, 30 i 50 prilagođena je svim problematikama lica. Za sva tri proizvoda karakterističan je potpuni izostanak lipida – na taj način kožu, koja je dodatno opterećena znojenjem i visokim ljetnim temperaturama, optimalno hranimo i vlažimo.

HYDRO boost tretman jedinstven je na tržištu jer hidratizira vašu kožu uz pomoć sastojaka visokih performansi koji slijede nakon adekvatnog čišćenja i peelinga. HYDRO boost tretman bit će dostupan po promotivnoj cijeni od 650,00 kn/86,27 €  do 30.09.2022.

Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i naručite se na HYDRO boost tretman kojim ćete zaštititi i osvježiti vašu kožu!

Days
Hours
Minutes
Seconds