U proteklih 15 godina svjedoci smo mnogih promjena u beauty industriji! Dolazili su novi trendovi, i isto tako odlazili, tehnologija je napredovala nevjerojatnom brzinom i donijela nam nove mogućnosti i primjene u kozmetologiji, ali konstanta je uvijek ostala ista: Kvalitetni proizvodi i tvrtke koje su odlučile uložiti u razvoj specifičnih pristupa nisu vezani trendovima i opstali su zbog svoje kvalitete.

Jedna od njih je i Reviderm. Protekli mjesec imali smo prilike i službeno predstaviti “makeover” koji je doživjela naša linija dermokozmetike i s partnerima i brojnim prijateljima branda proslaviti uspješnih 15 godina djelovanja u regiji.

Možemo se pohvaliti brojnim prijateljima branda koji su se uvjerili u učinkovitost naših tretmana i proizvoda te smo zahvalni na vjernosti koju nam poklanjaju već godinama. Kao stručnjaci za kožu s cjelovitim pristupom koji njegujemo, te “true care” filozofijom kojoj je primarni cilj svakoj koži pristupiti individualno, Reviderm je postao jaki brand koji ima povjerenje svojih klijenata i kupaca. Uvjerena sam da ćemo to povjerenje zadržati i u narednim godinama koje dolaze.

Vjerujem kako će vam Reviderm linija dermokozmetike sa svojim novim izgledom i intuitivnijom podjelom, ali s istim aktivnim sastojcima i rezultatima na koje ste navikli i dalje biti prvi izbor kod portage za proizvodima za najbolju njegu lica.

Vlasnik Reviderm branda Dominik Bauermeister i voditelj međunarodne prodaje Josko Deletis, bili su naši posebni gosti večeri te smo ponosni najaviti da je Reviderm Hrvatska jedan od najjačih export partnera čije metode rada preslikavaju i ostale zemlje.

Posebna priznanja za Reviderm centre!

Ono na što sam posebno ponosna je podrška koju imamo u našim specijalističkim centrima kroz dugu suradnju i njihovo povjerenje u Reviderm sustav zbog čega smo odlučili nekima odati posebna priznanja.

Kozmetički salon JFK zaslužuje priznanje kao prvi Reviderm centar u regiji jer je gđa. Jasna Franković Kindij s Revidermom surađivala i prije nego je došao u Hrvatsku.

Svoju kvalitetu i izvrsnost kroz tradiciju koja seže preko 30 godina dokazali su Estetski centar Madame iz Zagreba i Kozmetički salon Vedrana iz Sarajeva koji su dobili priznanje za odanost i vjernost Reviderm brandu.

Kao referentni Reviderm centar, Poliklinika Bagatin dobila je dodatno priznanje za najveći svjetski referentni centar i polikliniku u svijetu. Ponosni smo što je Poliklinika Bagatin izabrala Reviderm kao jedini dermokozmetički brand za svoj kozmetološki centar.

Centri koji su se istaknuli profesionalnim i cjelovitim pristupom unutar Reviderm sustava te dobili za to priznanje su medicinsko estetski centar DermaMed iz Splita, Estetski centar Nevia iz Šibenika, Poliklinika Lege Artis iz Osijeka te Kozmetički studio Image iz Doboja.

Posebno priznanje dodijeljeno je Kozmetičkom salonu Sofija iz Modriče za najbrže rastući Reviderm centar.

Iskreno čestitam svim dobitnicima priznanja i zahvalna sam što su dali Revidermu povjerenje kao partner za svoje centre I što se konstantno educiraju na našim edukacijama. 

Naš zajednički cilj je vaša zdrava i blistava koža. ~ Kristina