Lana Valenčak

Tekst napisala: Lana Valenčak

Vlasnica Skin Care by Lana centra, Reviderm edukator, Medicinski kozmetolog

Zašto svi pričaju o snazi Retionla i koji su njegovi benefiti?

Ispričat ću Vam što je mene osvojilo kod Retinola, te zbog čega ga moje klijentice obožavaju.

Revidermov tim stručnjaka ove godine iskoristio je snagu Retinola te ga dodatno izgradio i stvorio još moćniji vitamin nove generacije na što smo svi koji radimo s Reviderm proizvodima jako ponosni. Retinol je pravi čudesni sastojak za koji je klinički dokazano da učinkovito zaglađuje bore, smanjuje pore, izbjeljuje hiperpigmentacije i povećava proizvodnju kolagena. Kada krenete koristiti Retinol primijetit će te kako Vam je koža dramatično mlađa s nevjerojatnom glatkom teksturom i ujednačenijim tenom.

Kako djeluje Retinol?

Retinol djeluje tako da ubrzava proces izgradnje dubine kože kako bi kolagen ponovno pokrenuo svoju funkciju. S obzirom na to da potiče jako obnavljanje i bildanje dubine kože, rezultati na površini koje klijent primjećuje ne mogu izostati.

Kada gledamo kožu klijenta i kada želimo postići najbolji rezultat koji je dugotrajan, jako je važno da gledamo kakvo je potkožje odnosno dubina kože jer ćemo jedino tako osigurati željeni rezultat, a u tome nam Retinol iznimno pomaže i ubrzava proces.

Kada se krene s korištenjem Retinola jako je bitno da se napravi analiza lica, te da se prema tipu i stanju kože vidi da li je koži potreban Retinol i što želimo s njime postići. Snaga Retinola u sinergiji s vitaminom B3 i vitaminom C, te hijaluronskom kiselinom baza je Reviderm retA kreme i retA+ seruma moji su idealni za sve tipove kože , a posebno za kože kojima je potrebna regeneracija s vidljivim znakovima starenja i neujednačenim tenom.

Dobitna kombinacija – retA tretman i REVIDERM retinoli
 

Za konkretnu vidljivost efekta proizvoda, jako je bitno prije toga napraviti odgovarajući tretman, a u ovom slučaju svakako bi preporučila retA tretman by Reviderm koji je oduševio i mene i moje klijentice jer su odmah nakon tretmana vidljivi rezultati, te u kombinaciji s Retinolom u kućnoj njezin i svojim klijenticama sam omogućila dugotrajni rezultat.

RetA tretman namijenjen je svim tipovima kože, posebno zreloj koži kojoj je potrebna svježina, regeneracija i dubinska hidratacija s naglaskom na ujednačavanje tena.

Najjače REVIDERM metode koje čine razliku

U retA tretman uključene su dvije najjače Reviderm metode, a to su Reviderm mikrodermoabrazija gdje se uz pomoć kristala aluminijevog oksida skida mrtvi sloj s površine kože kako bi koža mogla što bolje upijati aktivne sastojke unutar tretmana, te imati potpuni efekt proizvoda u kućnoj njezi, a kao druga metoda je poznati CellJet ultrazvuk koji dubinski vraća vlagu u dubinu kože , te je jedini ultrazvuk na tržištu koji se može primjenjivati blizu oka, kako bi što uspješnije uklonili bore.
Rezultati nakon tretmana vidljivi su odmah, te je klijentica 100 % spremna za korištenje Retinola u kućnoj njezi.

 

Isprobaj retA tretman i uvjeri se u moć snažnog Retinola.

Related Posts