REVIDERM TOP PERFORMANCE MASKE

Novost na tržištu:

REVIDERM maske za lice od bio celuloze

Maske za lice ušle su u našu beauty rutinu prije nekoliko godina i rado ih koriste i žene i muškarci. U zadnje dvije godine svjedočimo hiperprodukciji masaka za lice u obliku laganih i prozračnih tkanina koje se apliciraju na lice a sadrže različite aktivne supstance, emulzije i slično, ovisno o problemu koji tretiramo i rezultatu koji želimo postići.

Znate li odabrati onu pravu, prilagođenu potrebama vašeg lica, koja će ispuniti vaša očekivanja i postati dio vaše beauty rutine?

Revidermova filozofija, doživljaj i valorizacija kože snažno zastupaju cjeloviti pristup njezinoj njezi a prevenciju postavljaju kao primarni parametar pri stvaranju zdrave dermokozmetike koja donosi željene rezultate. Na tom tragu proizvedene su i REVIDERM sheet maske.

Revidermovi stručnjaci za kožu unaprijedili su sheet mask tehnologiju u vidu tri različite biocelulozne maske za lice. Neka jedna od ove tri maske postane vaš saveznik u borbi protiv otvorenih pora, naglašenih bora i izgubljenog tonusa kože:

  • skin rejuvenation mask – Maska za podizanje i zatezanje kože – Korištenje anti-age preparata u vidu kremica, seruma i emulzija danas je stvar osobne higijene. Reviderm stručnjaci upotrebom hexapeptida, tripeptida te niacinamida stvorili su učinkoviti kompleks za kontrolu mimike. Sheet maska od bioceluloze svojim aktivnim sastojcima doprinosi stvaranju kolagena te zaglađuje bore i vraća tonus koži.

  • pore refining mask – Maska za pročišćavanje pora – otvorene pore preduvjet su ne lijepih, crnih mitesera a održavanje pora čistima ponekada ne daje rezultate kakve smo priželjkivali. Obogatite svoju beauty rutinu ovom sjajnom maskom i prevenirajte probleme nastanka izraženih i otvorenih pora i stvaranje neželjenih mitesera.

  • moist and plump mask – Maska za dubinsku hidrataciju – hidratizacija tj. opskrba vodom osnovni je preduvjet zdrave kože. Dehidrirana i suha koža često su tek početak dermatoloških problema. Osim redovne hidratacije organizma trebali biste redovno hidratizirati i vašu kožu. Zato je moist and plump efekt maska savršena jer vraća izgubljenu vlažnost vašoj koži i vraća joj onaj stari, izgubljeni sjaj i punoću.

Sve tri maske iz REVIDERM asortimana prikladne su za svaki tip kože, a posebno za dehidriranu kožu.

REVIDERM moist & plump maska

Hladnije vrijeme često nas primora na dugotrajnije boravke u zatvorenim prostorima. Tada više vremena provodimo u svoja četiri zida pa zašto ne iskoristiti to vrijeme i posvetiti se svojoj koži? Neka to bude vaš home Spa day, vaše vrijeme na kojem će vam koža biti zahvalna!

REVIDERM top performance maske možete pronaći u specijaliziranim centrima  i na našem webshopu.

Pronađite svoj najbliži REVIDERM centar.

Related Posts