Putovanje koje je počelo Basic edukacijom u kojoj su se tek upoznali s Reviderm konceptom i prošli osnove mikrodermoabrazije i tretmana, za  4  centra protekli vikend završio je zadnjim korakom u Reviderm Akademiji, kojim su stekli naziv: Reviderm specijalističkog centra.

Mi vjerujemo da se svako znanje gradi postupno i stoga svaki centar i svaki njegov djelatnik u Reviderm sustavu prolazi 4. Stupnja (Basic, Expert I, Expert II, Specijalist) između kojih imaju vremena u praksi primijeniti sve naučeno.

Reviderm specijalisti sada su istinski stručnjaci za kožu jer imaju i znanja i alate da ponude rješenje čak i za najzahtjevnije i problematične kože.

Ponosni smo da se po prvi put jedan modul Reviderm Akademije održao u Bosni i Hercegovini, gdje nas je ugostio jedan od Reviderm centara – Neoskin iz Mostara. Naša Kristina Ukalović, Reviderm edukator, centre je provela kroz rješenja za problematike strija i ožiljaka, koji su među najvećim izazovima svakog kozmetološkog centra.

Uz obavezni kviz znanja, ali i puno praktičnog rada pronašli smo vremena i za zabavu te dali podršku našem centru Neoskin koji je proslavio službeno otvaranje centra.

Čestitamo našim novim specijalističkim centrima :

Vjerujemo da je ovo tek početak naše zajedničke misije: pružiti individualni pristup i rješenje za svaku kožu!

Related Posts