Znate li svoj tip kože? Profesionalna analiza lica najbolji je način da to otkrijete.

Svakodnevno čitamo različite savjete kako njegovati kožu, ali prije svega treba znati koji je tip naše kože. Tek tada možemo primijeniti ispravnu njegu i dobiti željeni efekt. Često se događa da krivim proizvodima ili tretmanima dodatno isušujemo kožu, potičemo stvaranje sebuma ili čak izazivamo iritacije kože.

Zašto je tip kože uopće bitan?

Potrebe naše kože ovise o njezinom tipu, o uvjetima kojima je koža izložena, vanjskim i unutrašnjim čimbenicima, a kako bismo znali što je njoj doista potrebno, potrebno je savjetovati se sa stručnjacima i napraviti profesionalnu analizu kože lica. Ona bi trebala biti osnova svake njege – bilo da se radi o tretmanima ili proizvodima. Osim što ćete saznati trenutno stanje i potrebe vaše kože, saznat ćete i koji su proizvodi idealni za vas te kako se vaša koža ponaša u određenim situacijama.

Što je točno profesionalna analiza kože lica?

Prvenstveno, ona uključuje konzultacije sa stručnjakom.

I dok je na prvi pogled vrlo jednostavno odrediti kojem tipu pripadate, a možda ćete otprilike prepoznati i stanje, dubinskim slojevima kože, još neprimjetnim, ali i eventualno kompliciranijim problemima treba pristupiti studiozno – idealno uz pomoć tehnologije. Osim razgovora, konzultacije uključuju i skeniranje vaše kože pomoću posebnog uređaja koji po određenim parametrima, iznosi stanje vaše kože. Uređaj ima mogućnost pregleda veličine pora, prisutnost bakterija, uvid u oštećenja koja su ostala na koži kao posljedica akni, upala ili danas sveprisutnija – oštećenja sunca.

Ono što je izrazito bitno, a ne može se vidjeti golim okom, je razina vašeg potkožja. Ona nam daje informacije o hiperpigmentacijama, propusnosti sunčevih zraka.

Obzirom na stanje kože i potkožja, stručnjak će vam znati preporučiti tretmane, profesionalnu i kućnu njegu koja vašoj koži uistinu treba, a koji će svojim aktivnim sastojcima obnoviti matrix kože i napraviti snažan temelj zdrave i njegovane kože.

Osim toga, svaka prava analiza detektirat će i ujednačenost tena tj. koliki je odnos svijetlog, crvenog i tamnog pigmenta, koji nam, primjerice, može pomoći kod odabira nijanse pudera.

Zašto mi je potrebna profesionalna analiza kože lica?

Uz pomoć profesionalne analize detektirali smo trenutno stanje kože te sve njezine potrebe, a sve s ciljem kako bi individualno preporučili tretmane, kao i kućnu njegu.

Pravilnom analizom dolazimo do pravilne njege – koja je osnova REVIDERM True care pristupa. Nakon analize, preporučujemo napraviti i tretman koji će našu kožu pripremiti za daljnje akcije. Važno je znati da ukoliko kožu nismo pripremili tek 15% sastojaka proizvoda prodire u kožu, a sve ostalo ostaje na površini, udaljavajući nas od željenih rezultata.

Analiza
Individualan pristup: svaka je koža drugačija

Koža svakog klijenta je drugačija i kao takva, treba imati i individualan pristup. Zato smo osmislili ekskluzivno savjetovanje u REVIDERM centrima. Naši će stručnjaci na temelju analize, osmisliti plan namijenjen baš vašim potrebama i stanju kože, koji će osigurati rezultate kojima težite, bez da nepotrebno isprobavate silnu kozmetiku ili bacate novce na skupe tretmane.

Dobro odabrani tretmani i prilagođena njega usporavaju proces starenja, čuvaju dragocjeni kolagen i elastin, uklanjaju estetske posljedice suhoće ili masnoće kože i nepovoljnih stanja, čuvajući prirodnu ljepotu i sjaj kože.

Gdje napraviti profesionalnu analizu kože?

Posjetite neki od naših mnogobrojnih REVIDERM centara diljem Hrvatske gdje će vas dočekati naši stručnjaci.

Pronađite svoj najbliži REVIDERM centar.

Related Posts