U potrazi si za poslom?

Vrijedna si, dobro se snalaziš u dinamičnom okruženju, željna si novih znanja, cijeniš timski rad i imaš iskustva u knjigovodstvu i financijama? Možda si baš ti naš izbor!

Što trebaš znati o nama?

Kris Derma je zastupnik REVIDERM dermokozmetike i tehnologije za cijelu regiju te vodeća tvrtka za edukacije u beauty industriji.

Našu dermokozmetiku i tehnologiju koristi više od 50 beauty i kozmetičkih centara, bolnica i poliklinika na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Mi smo njihov vjeran partner, pomažemo im rasti, istaknuti se te ojačati njihovu poziciju na tržištu.

Što ćeš raditi?

Uvest ćemo te u dinamičan i raznolik posao koji uključuje:

Što očekujemo?

Veselu, proaktivnu i ambicioznu osobu s prethodnim iskustvom u knjigovodstvu i financijama, koja je dosljedna, uporna i timski igrač. Važno nam je da imaš dobre komunikacijske i prodajne vještine, da si informatički pismena, dobro vladaš engleskim jezikom te da posjeduješ vozačku dozvolu B kategorije.

Što nudimo?

Rad u malom, skladnom i ambicioznom timu uz mogućnost razvijanja, educiranja i usmjeravanja uz najbolje mentore iz beauty industrije. Vesela, opuštena, a opet radna atmosfera, zajedništvo i timski rad ono je što nas čini poželjnim poslodavcem.

Ako si se prepoznala u našem opisu pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo na info@reviderm.hr  zaključno do 21.12.

Veselimo se tvojoj prijavi!

 

Related Posts