Top REVIDERM centri u posjetu sjedištu branda

Ove godine Reviderm je odlučio nagraditi svoje najbolje centre i povesti ih na četverodnevni posjet Reviderm sjedištu u Sauerlachu pokraj Münchena. Prvi je to put da su vlasnici i djelatnici najboljih Reviderm centara imali priliku upoznati sve proizvodne procese Reviderm dermokozmetike, upoznati vlasnika Reviderm branda i cijeli tim te dobiti vrijedne edukacije koje su samo za njih održali najbolji Reviderm edukatori.

Predstavljanje nove linije Neuro sensitive!

Među prvima je naša grupa dobila priliku isprobati proizvode iz Neuro sensitive linije za osjetljivu kožu. Cjelodnevna edukacija pripremila ih je da još lakše prepoznaju i tretiraju problematike izrazito suhe i osjetljive kože sklone crvenilu, upalama i rozaceji, koži kojoj ne odgovara većina proizvoda za kućnu njegu. Uz novi Reviderm Neuro sensitive tretman u kojem kombiniramo proizvode iz nove linije prema tipu i stanju kože s kristalnom mikrodermoabrazijom i neuro sensitive formulom, osobe s iznimno osjetljivom kožom konačno dobivaju ciljani tretman koji garantira smirivanje i poboljšanje stanja kože.

Make up edukacija

Sami kreator Reviderm make up linije, Giovanni Fasiello, upoznao ih je s novostima u Skin Jewels mineralnoj make up liniji te im dao vrijedne make up savjete i tehnike kako odabrati idealnu podlogu za svakog klijenta i kreirati savršen prirodan look. U praktičnom dijelu edukacije svi su dobili priliku primjeniti naučeno i usput se dobro zabaviti.

Osobni razvoj - recept za uspjeh

Josko Deletis, međunarodni export manager, koji je, skupa s Kristinom Ukalović, postavio Reviderm u Hrvatskoj i BiH, održao je edukaciju iz osobnog razvoja, kako postaviti poslovne i osobne ciljeve te koji su alati potrebni kako bi ih ostvarili.

Stigli smo se i zabavljati!

Uz učenje imali smo puno prilika za zabavu i posjet Münchenu i okolici. Razmjena iskustva među kolegama, odlična atmosfera i vrijedne edukacije obilježili su ovo putovanje s kojeg se, vjerujemo, svi vraćamo bogatiji za nove spoznaje ali i nova prijateljstva.
Jedno je sigurno, svi smo jednako zaljubljeni u Reviderm.

Ponosna sam na to što je naša grupa proglašena jednom od najboljih i najpripremljenijih grupa u povijesti Reviderm Akademije u Njemačkoj. Dokaz je to da stručnjaci za kožu koji su izišli iz našeg koncepta Reviderm Akademije postavljaju ljestvicu izvrsnosti kada je riječ o kozmetologiji i njezi kože.
Kristina Ukalović
Reviderm edukator

Dojmovi s putovanja!

Zamolili smo vlasnike i djelatnike Reviderm TOP centara da s nama podjele svoja iskustva i dojmove s ovog edukativno – zabavnog posjeta sjedištu Reviderm branda. Nisu krili svoje oduševljenje, kao što naši domaćini nisu krili svoje oduševljenje njihovim poznavanjem Reviderm palete proizvoda i profesionalnog izvođenja tretmana. 

Sretni smo što smo ovim putovanjem mogli nagraditi TOP Reviderm centre i njihove najbolje djelatnike koji su nam dali povjerenje i skupa s nama odlučili educirati se u smjeru izvrsnosti kada je riječ o tretiranju svih indikacija kože. Reviderm nam daje alate da cjelovitim pristupom rješavamo sva stanja kože, ali znanje koje posjedujemo ono je zbog čega možemo reći da smo – STRUČNJACI ZA KOŽU!